Μυστικό ομορφιάς: Nα είσαι ο εαυτός σου!

Exclusive interview

Έχουμε ένα… μυστικό ομορφιάς! Αλλά για εμάς όταν έρχεται στην Κύπρο ένα brand που έχουμε αγαπήσει μέσα από ταξίδια και εμπειρίες που αποκτήσαμε από τον χώρο της ομορφιάς είναι σαν να καλωσορίζουμε ένα καλό, λατρεμένο φίλο! Έτσι έγινε και όταν μάθαμε από τις αρχές του χρόνου πως λίγο πριν μπει το καλοκαίρι θα έχουμε στην Κύπρο τα αγαπημένα μας Bobbi Brown.

Μυστικό ομορφιάς, the good news

μυστικό ομορφιάς

Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, κι έτσι τώρα σάς έχουμε τα καλά νέα! Κορίτσια, από τις αρχές Ιουνίου στο κατάστημα Beauty Line στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, θα μπορούμε να ταξιδέψουμε μέσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Bobbi Brown, σε ένα χώρο ο οποίος εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του brand στην λατρεμένη μας Νέα Υόρκη.

Μυστικό ομορφιάςChristina

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να τα καλωσορίσουμε πριν από σας για σας και καταφέραμε να έχουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Christina Kechaidou, την education executive trainer των Bobbi Brown στην Ελλάδα, και να «αποσπάσουμε» για εσάς τα πέντε top μυστικά της.

μυστικό ομορφιάς

H Christina Kechaidou, η education executive trainer

των Bobbi Brown στην Ελλάδa

Η Christina Kechaidou λοιπόν, μεγάλωσε στον Καναδά από Ελλαδίτες γονείς που κατάγονται από την Πρέβεζα. Σπούδασε χημικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήθελε να ασχοληθεί με κάτι που να την εμπνέει. Έτσι όταν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, γράφτηκε στην σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσο, του διακεκριμένου Έλληνα γκουρού του μακιγιάζ, (όπου γνώρισε και τον συνεργάτη μας make up artist, τον Βαλεντίνο Νικολάου). Αργότερα ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα άλλο brand, αλλά πριν σχεδόν 8 χρόνια εντάχθηκε στην μεγάλη οικογένεια της Bobbi Brown.

Top 5 tips & must have 

Συζητώντας μαζί της για την πορεία της, ανακαλύψαμε και τα top πέντε μυστικά της Christina, που βγαίνουν μέσα από την εμπειρία της στο μοναδικό αυτό brand.

* Για να πετύχεις την απόλυτη ενυδάτωση και την φυσική λάμψη του δέρματός σου κατά την διάρκεια όλης της ημέρας δοκίμασε το υπέροχο Extra Illuminating Moisture Balm της Bobbi Brown, εννοείται!

μυστικό ομορφιάς

 EXTRA ILLUMINATING MOISTURE BALM

https://www.youtube.com/watch?v=3S31Clb3wVA

* Επέλεξε ένα πολυχρηστικό λαδάκι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, μόνο του, ή μαζί με ενυδατική κρέμα σου ή ακόμη και πάνω από το foundation σου για επιπλέον ενυδάτωση και λάμψη. Το Extra Face Oil της Bobbi Brown είναι καταπληκτικό, αφού μπορείς να το χρησιμοποιείς και το βράδυ, μια και χάρη στο καταπραϋντικό μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων που περιέχει (νερολί, πατσουλί, λεβάντα και σανταλόξυλο) θα σου χαρίζει μοναδική αναζωογόνηση.

 μυστικό ομορφιάς

EXTRA FACE OIL

Μπορεί το bronzing να είναι πολύ διαδεδομένο αυτό το διάστημα, στην Bobbi Brown όμως, το αγαπάμε εδώ και πολλά χρόνια, γιατί όπως λέει και η ίδια η δημιουργός του brand το «άγγιγμα του ήλιου» πάνω στο πρόσωπό μας είναι ένα συγκλονιστικό φυσικό εφέ. Και αυτό σου το χαρίζει η υπέροχη Bronzing powder της Bobbi Brown.

μυστικό ομορφιάς

BRONZING POWDER

https://www.youtube.com/watch?v=dThZLEeuMOw

Αυτό που έμαθα μέσα από τα χρόνια που δουλεύω είναι πως μια γυναίκα δεν μπορεί να μην έχει την τέλεια μάσκαρα σε κάθε της βήμα! Στην Bobbi όλη η σειρά των μάσκαρα είναι ανεπανάληπτη, αλλά η EYE OPENING MASCARΑ είναι ένα gadget που λατρεύει όποια γυναίκα την αποκτήσει. Χαρίζει ένα super black εφέ σαν να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες, που όμως φαίνονται πραγματικά πολύ φυσικές. Το μυστικό είναι να την απλώνεις πάνω από άλλη μάσκαρα και έτσι το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

μυστικό ομορφιάς

EYE OPENING MASCARA

https://www.youtube.com/watch?v=rlWlGsyYUDg

* Και για το τέλος σου προτείνω το best-selling προϊόν αλλά και πολυβραβευμένο Pot Rouge For Lips & Cheeks: Είναι ένα μικρό στρογγυλό κουτάκι με ενσωματωμένο καθρεφτάκι, ένα multitasking cream color, που θα το αγαπήσουν και τα χείλη και τα μάγουλά σου! μυστικό ομορφιάς

POT ROUGE FOR LIPS & CHEEKS

Μυστικό ομορφιάς, all about the top story

H Bobbi Brown έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο της ομορφιάς με την Bobbi Brown Essentials το 1991, αλλάζοντας την ιστορία του μακιγιάζ απλά κα μόνον με 10 κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις, που δημιουργήθηκαν από την ίδια την Bobbi Brown για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στην αγορά –του απλού και φυσικού μακιγιάζ.

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, η Bobbi Brown Cosmetics είναι ένα παγκόσμιο brand με παρουσία σε περισσότερες από 73 χώρες και 100 ανεξάρτητα καταστήματα. Τα προϊόντα μακιγιάζ, τα αρώματα και τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Bobbi Brown, είναι τα must have για παγκοσμίου φήμης makeup artists, διασημότητες και στυλίστες. Κι αυτό, γιατί εκτιμούν τη μοναδική προσέγγιση που έχει το brand προς την ομορφιά και την ικανότητα να μεταφράζει τις τελευταίες τάσεις σε πραγματικές εμφανίσεις τις οποίες κάθε γυναίκα μπορεί να εφαρμόσει.

μυστικό ομορφιάς

Η φιλοσοφία της Bobbi Brown ήταν ανέκαθεν πολύ απλή: «Οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται και να αισθάνονται o εαυτός τους, απλά πιο όμορφες και πιο σίγουρες». Η μοναδική προσέγγισή της στα καλλυντικά ήταν ένα πολυαναμενόμενο δώρο για τις γυναίκες που ήθελαν μια πιο φυσική εμφάνιση, και ως εκ τούτου, τράβηξε την προσοχή της Estée Lauder Companies, η οποία απέκτησε την Bobbi Brown Cosmetics το 1995.

Καθώς η μάρκα συνεχίζει να αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο, το μήνυμα της Bobbi παραμένει το ίδιο από τότε που ξεκίνησε το 1991: «Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό: να είσαι ο εαυτός σου»!

MadameLeFo