Μυστικά για τα πιο ωραία φρύδια

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο πρόσωπο μας, είναι σημείο εκφράσης και επηρεάζουν πολύ το βλέμμα μας. Άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με το τρόπο που τα τονίζουμε . Η σωστή απόχρωση των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογη με το χρώμα των μαλλιών μας και του δέρματός μας.

Πολύτιμα tips

Πιο κάτω θα σας δώσουμε έξυπνα tips, για την απόχρωση που μπορείτε να επιλέξετε και τα αγαπημένα μας προϊόντα για τονίσετε εύκολα τα φρύδια σας.

 

kim-kardashian-brunette-hair
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ

Το χρώμα των φρυδίων σας δεν πρέπει να είναι άγριο. Η καλύτερη επιλογή είναι 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας- κατά προτίμηση επιλέξτε μια καστανή απόχρωση που θα σας δώσει πιο γλυκό βλέμμα.

 

110711-Jennifer-Aniston-400_2

ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ

Σίγουρα τα φρύδια σας πρέπει να είναι πιο σκούρα εάν θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας, αλλά μην το παρακάνετε. Μια απόχρωση σαντρέ ή μπεζ σαντρέ είναι η καλύτερη επιλογή, δηλαδή 1-2 τόνους πιο σκούρο από τo χρώμα των μαλλιών σας.

476595195_10

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΕΣ

Επιλέξτε την ίδια αποχρωση που έχετε στα μαλλιά σας και για τα φρύδια σας. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα αρμονικό.

 

rihanna

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ 

Εάν έχετε τολμηρά, κόκκινα μαλλιά, επιλέξτε μια απόχρωση καφεκκόκκινη, εκτός κι αν έχετε αλαβάστρινη επιδερμίδα, τότε προτιμήστε να έχετε ακριβως το ίδιο χρώμα και για τα φρύδια σας.

***Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς***

 LA PALETTE SOURCILS DE CHANEL 

S182540_LARGE

 BACKSTAGE  PRO BROW PALETTE, DIOR 

19. Backstage Pro Brow Palette 001

MAKE UP STORE TRI BROW 

150305_make_up_store4002_189052_tri_brow_500x500

 MASTER BROW PRO PALETTE, MAYBELLINE NEW YORK 

MAY

BROW ARTIST SCULPT, L’OREAL PARIS  

VALE

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo