Τα beauty projects, στην ανασκόπηση της πιο όμορφης χρονιάς

Το 2017 ήταν από τις ομορφότερες και δημιουργικότερες εποχές της ζωής της MadameLeFo. Και τα beauty projects της ομάδας μας είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό στήσαμε κατά τη διάρκεια του χρόνου. Και τώρα, αποχαιρετώντας το 2017, κάνουμε την ανασκόπηση της πιο όμορφης χρονιάς και σας τα υπενθυμίζουμε επιγραμματικά.

Φέτος είχαμε μια μικρή «ανάπαυλα», αλλά παρόλα αυτά, σας αποκαλύψαμε μέσα από ενδιαφέρουσες (κατά την άποψη μας και με τη δική σας στήριξη) συνεντεύξεις τα πιο όμορφα μυστικά αγαπημένων ηθοποιών, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αστέρων.

Οι συντελεστές της παραγωγής  

Βέβαια, για να πετύχουμε τις παραγωγές των beauty projects βασιζόμαστε στην πολύτιμη βοήθεια της ομάδας μας, στους οποίους οφείλουμε να πούμε και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και αν μη τι άλλο, θα πρέπει να σας τους συστήσουμε: Πρωταγωνιστής… back stage μεν, αλλά πάντα στο πλευρό μας, είναι ο Βαλεντίνο Νικολάου, ο make up artist μας, που βρίσκεται πανταχού παρόν! Έχει συντονίσει τα περισσότερα project μας και έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ όλων των σταρ που παρήλασαν μέσα από το Beauty blog μας. Σταθερός συνοδοιπόρος μας και ο Παναγιώτης Ασσιώτης, ο κομμωτής, που φρόντισε το hairstyling των περισσότερων πρωταγωνιστριών των beauty projects μας.

Όσον αφορά στο styling της κάθε φωτογράφησης, έχουμε την πολύτιμη στήριξη του Γιώργου Χρυσοστόμου, στην Κύπρο, και της Ιωάννας Σοφιανοπούλου στην Αθήνα, που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Βεβαίως, είναι και οι φωτογράφοι μας, ο Χριστόφορος (από το Christophoros Photography) στην Κύπρο και ο Θάνος Χούτος στην Αθήνα, που με το ταλέντο τους έχουν αναδείξει με τις φωτογραφίες τους όλα τα concept της κάθε φωτογράφησης των beauty projects μας.

Ασφαλώς, εάν δεν είχαμε και τη δημοσιογραφική ομάδα μας (με τη Λένα Τσουκαλά και την Πένυ Θωμοπούλου), να συντονίζουν την όλη παραγωγή, στην Κύπρο η πρώτη και στη Αθήνα η δεύτερη, και να αναλαμβάνουν το κομμάτι των συνεντεύξεων, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που απολαύσατε όλο το χρόνο.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις εταιρείες που στήριξαν τις παραγωγές των beauty projects μας με τα προϊόντα Chanel, Dior, Diego Dalla Palma, Gosh, La Mer, και Schwarzkopf Professional.

Η αναδρομή… ξεκινά

Μετά απ’ όλα αυτά, ας περάσουμε στην αναδρομή μας, με τα πιο όμορφα μυστικά που αποκάλυψαν οι πρωταγωνίστριες των beauty projects μας. 

Έφη Σπύρου, La signora del’ arte

Πέρσι τέτοιο καιρό, «κλείναμε» τη χρονιά με μια εικαστικό, αφού παραμονές της ανατολής του 2017 παρουσιάσαμε την La signora delarte: Η Έφη Σπύρου, αφού περπάτησε χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες, πριν 10 χρόνια έκανε στροφή 360ο μοιρών, και εγκατέλειψε το χώρο του modelling για χάρη των Καλών Τεχνών. Παρόλα αυτά, η Έφη δεν περνά ποτέ απαρατήρητη και εξακολουθεί να μαγνητίζει με το αδιαπραγμάτευτο στιλ και το διαπεραστικό βλέμμα της. Και εάν δεν τη θυμάστε, οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το 1995 φόρεσε το στέμμα της Σταρ Κύπρου, και για μια δεκαετία αντιπροσώπευε ότι καλύτερο υπήρχε στο χώρο του modelling και όχι μόνο. Tο 2005 όμως, αποφάσισε να υλοποιήσει το όνειρό της κι έτσι βρέθηκε στις αίθουσες της Σχολής Καλών Τεχνών, στην Αθήνα.

Το διακεκριμένο μοντέλο των ’90s με την ιταλική φινέτσα και το γαλλικό allure, τα γαλανά, εκφραστικά μάτια, τις ιδανικές αναλογίες και το απίστευτο στιλ, μετά από ατέλειωτες ώρες μελέτης και δουλειάς, «μεταμορφώθηκε» σε μια επιτυχημένη εικαστικό, που έχει θέσει ως στόχο της ζωής της τη γνωστοποίηση των μηνυμάτων του εσωτερικού της κόσμου. Η σαγηνευτική Έφη Σπύρου ξεδίπλωσε τα χαρτιά της και μας αποκάλυψε το καλλιτεχνικό DNA της, αν και ομολόγησε ότι της έλλειψε η εγρήγορση και η λάμψη του μαγικού κόσμου της μόδας.

  • Το μακιγιάζ της Έφης Σπύρου επιμελήθηκε ο makeup artist Βαλεντίνο Νικολάου με προϊόντα Diego Dalla Palma

 

Τζωρτζίνα Λιώση, The “flower girl” is here! 

Στα τέλη του Γενάρη του 2017 σας αποκαλύψαμε την αλαβάστρινη ομορφιά της Τζωρτζίνας Λιώση. Η πολυδιάστατη προσωπικότητα, η ήρεμη δύναμη και fashion icon του 2017, αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στο προσκήνιο του κόσμου του θεάματος, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ήθος, το ταλέντο και το στυλ της. Στα 28 της, η Τζωρτζίνα είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία, πέρασε από το χώρο του modelling – κυρίως των διαφημιστικών spot – όμως, τελικά την έχει κερδίσει η υποκριτική, αφού ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του θεάματος.

Τα τελευταία τρία χρόνια την παρακολουθούμε στο «Ταμάμ», το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται ένα κορίτσι από την Τουρκία, τη Ντιλέκ, με χαρακτηριστικό της εμφάνισής της, τη μαντίλα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η Τζωρτζίνα λοιπόν, φωτογραφήθηκε για τη MadameLefo και μας επέτρεψε να διεισδύσουμε διακριτικά στον προσωπικό beauty και stylish κόσμο της!

  • Το μακιγιάζ της Τζωρτζίνας Λιώση επιμελήθηκε ο makeup artist Βαλεντίνο Νικολάου, με προϊόντα της COLOUR GRADATION, της ανοιξιάτικης συλλογής του Dior.

 

Βάσω Λασκαράκη, The mysterious lady

Έχει πάθος για τη ζωή, θέλει τρέλα ως γνήσια Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό, είναι cool, δεν έχει ιδιαίτερες ανασφάλειες, δε φοβάται το χρόνο – έχοντας βασικό σύμμαχο το καλό DNA της μητέρας της -, αντιμετωπίζει με χαμόγελο τα «κατάλοιπα» της γέννας και νιώθει ευγνώμων για όλα όσα της έχει δώσει η ζωή. Η Βάσω Λασκαράκη, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Το Σόι Σου», ήταν η χαμηλών τόνων σταρ που μίλησε στη MadameLeFo για ομορφιά, μόδα και διατροφή και έκανε τη… διαφορά.

  • Tο μακιγιάζ και την περιποίηση της Βάσως Λασκαράκη επιμελήθηκε ο makeup artist Βαλεντίνο Νικολάου, με προϊόντα της La Mer

 

Μαρία Κορτζιά, 60s chic

Η Μαρία Κορτζιά ήταν το «κορίτσι του… Μάη» και πρωταγωνίστρια του beauty project μας. Είναι μόλις 24 χρόνων, και ενώ μπορεί να μην πήρε το στέμμα των καλλιστείων στα οποία έλαβε μέρος πριν τέσσερα χρόνια, τα προσόντα της την ανέβασαν στο βάθρο των εκλεκτών της TV και των Μ.Μ.Ε. Η Μαρία, η γλυκύτατη σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου, του διάσημου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, φωτογραφίθηκε για τη MadameLeFo με ’60s look και αποκάλυψε τα μικρά μυστικά της ομορφιάς της.

  • Για το hair styling της φωτογράφησης της Μαρίας Κορτζιά, χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα της Schwarzkopf Professional Cyprus

 

Χαριτίνη Ηλιάδου, Sunkissed girl

Με καθηλωτική ομορφιά που εντυπωσιάζει, αλλά και δημιουργική προσωπικότητα, η Χαριτίνη Ηλιάδου ήταν το δικό μας Summer Face. Στα 23  της μέσα από την γλυκιά φωνή της στην καθημερινή εκπομπή της στον ΜΙΧ FM,  αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία της στο Instagram κατάφερε να είναι ένα από τα πιο δημιουργικά influencer κορίτσια της Κύπρου. Γι’ αυτό κι εμείς την επιλέξαμε, την φωτογραφήσαμε σ’ ένα από τα πιο δροσερά beauty editorials μας. Φωτογραφήθηκε στην μαρίνα του St. Raphael resort και μοιράστηκε μαζί μας τα δικά της όμορφα μυστικά για το φετινό καλοκαίρι.

  • Το μακιγιάζ της Χαριτίνης επιμελήθηκε ο Βαλεντίνο Νικολάου, με προϊόντα της συλλογής LES BEIGES και της συλλεκτικής CRUISE COLLECTION, LES INDISPENSABLES DE L’ÉTÉ της Chanel 

 

Νάντια Μπουλέ, All in one!

Αφού κάναμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας, επιστρέψαμε δριμύτεροι, γι’ αυτό και εκδράμαμε στην Αθήνα. Εκεί συναντήσαμε την πολυτάλαντη Νάντια Μπουλέ που μίλησε σαν τον… χείμαρρο! Και μας αποκάλυψε ότι υπεραγαπά το χώρο του θεάματος όχι όμως τις ταμπέλες! Από μικρή ηλικία έδειξε τις… προθέσεις της και τελικά κατέκτησε μια θέση στο χώρο των media, του θεάτρου και όχι μόνον. Αυτά και πολλά άλλα την χαρακτηρίζουν, όμως, η Νάντια μέσα από τη συνέντευξή της μας βοήθησε να ανακαλύψουμε τη λαμπερή προσωπικότητά της.

  • Το μακιγιάζ της Νάντια Μπουλέ επιμελήθηκε ο Βαλεντίνο Νικολάου, με προϊόντα της GOSH και Dermacol, από το Hall of Beauty Cyprus.

 

Μαρία Μπεκατώρου, The glittery lady

Και ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης της «The glittery lady», της Μαρίας Μπεκατώρου, της Κεφαλλονίτισσας τηλεοπτικής σταρ, του «Still Standing», του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, που δήλωσε ευτυχισμένη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Εκτός αυτού όμως, μας αποκάλυψε τη νέα της αγάπη, το δικό της διαδικτυακό ημερολόγιο, όπου γράφει καθημερινά όλα όσα σκέφτεται, βλέπει, διαβάζει και αγαπά, το blog της δηλαδή, που έχει στην ιστοσελίδα thecaller.gr, το Maria’s diary.

  • Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε δημιουργίες της fashion designer Μαριάννας Δαμιανού, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Βαλεντίνο Νικολάου με προϊόντα CHANEL της χειμερινή συλλογής “Travel Diary” της Chanel
MadameLeFo