Στολίζουμε το Πασχαλινό τραπέζι στα χρώματα της Άνοιξης

Άνοιξη, Πάσχα, χρώματα των λουλουδιών. Η Ανάσταση γεμίζει το σπίτι με χαρά και όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας. Στο Madamelefo ετοιμάσαμε για σας τρείς ιδέες για το πασχαλινό σας τραπέζι. Ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε τη δική σας πασχαλινή σύνθεση για την Ανάσταση.

Διακοσμήστε το πασχαλινό σας τραπέζι με τα χρώματα των λουλουδιών, με ρίγες και floral υφάσματα. Συνδυάστε μαξιλαράκια στο χώρο σας με τα χρώματα του τραπεζιού και φέρτε την άνοιξη πάνω στο τραπέζι σας…

Σύνθεση με λινά

Μίνιμαλ διακόσμηση με λινές υφές… Δώστε στη διακόσμησή σας την τιμή που της αξίζει με το λινό, το αγαπημένο ύφασμα της Άνοιξης, φυσικό, λιτό και πάντα όμορφο.

https://www.dekoria.co.uk/

Τα λουλούδια είναι πάντα απαραίτητα για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση του τραπεζιού, είτε αυτά τοποθετηθούν στο κέντρο, είτε στο πιάτο με κάτι τόσο απλό όσο ένας φιόγκος από σπάγκο…

https://www.dekoria.co.uk/

Το Πασχαλινό γεύμα στο κήπο έχει ιδιαίτερη… γοητεία…

Δημιουργήστε ένα ρομαντικό τραπέζι με παστέλ χρώματα και ντελικάτα αξεσουάρ. Πιάτα, ποτήρια, αυγοθήκες, δημιουργούν τη τέλεια ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το γεύμα σας με αρμονία. Αυγά από πορσελάνη και άλλα στολίδια, κίτρινα, ροζ, τουρκουάζ, μπεζ, συμπληρώνουν το σύνολο.

https://www.rosenthal.de/en/

MadameLeFo