Οροί ομορφιάς, με το σταγονόμετρο

Συμπυκνωμένα, με πολύτιμα, δραστικά συστατικά, τα serum, οι οροί δηλαδή, προσφέρουν άμεση δράση και αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου. Γνώρισε τι εστί serum λοιπόν, «επένδυσε» στην αγορά του και θα δεις άμεσα τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

Face-Forehead-Wrinkles

Τα πρώτα σημάδια γήρατος έκαναν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου κι έπαθες… «κατάθλιψη»; Πριν τρέξεις να κάνεις shopping therapy και να αγοράσεις για «αντικαταθληπτικό» ακόμη ένα ζευγάρι γόβες «στιλέτο», «επένδυσε» σε «ορούς ομορφιάς» που εδώ και μερικά χρόνια έχουν κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά καλλυντικών προσφέροντας αληθινά θαύματα. Τα serums είναι οροί με συμπυκνωμένη σύνθεση (σε πυκνόρρευστη μορφή ή τζελ) που δίνουν άμεσα αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες ή και ώρες ακόμα. Μάλιστα, τα συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά τους συγκεντρώνονται στην πιο αγνή τους μορφή με όσο το δυνατό πιο φυσικό τρόπο. Το σημαντικότερό τους πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις κοινές κρέμες είναι ότι επειδή τα μόρια τους είναι μικροσκοπικά καταφέρνουν και εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα (μέχρι εκεί που γίνεται η ανανέωση των κυττάρων) και απορροφώνται άμεσα. Βέβαια, επειδή τα συστατικά τους είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στα χέρια των κοσμετολόγων, τα serum είναι λιγάκι ακριβότερα. Ωστόσο επειδή οι οροί είναι συμπυκνωμένοι διαρκούν περισσότερο καιρό. Κι αν πιστεύεις ότι χρησιμοποιώντας περισσότερο προϊόν θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, κάνεις λάθος! Αρκεί να χρησιμοποιείς ελάχιστη ποσότητα (όσο ένα μπιζελάκι) για να απολαύσεις εντυπωσιακά αποτελέσματα σε χρόνο dt.

Βάλε… ορούς 

1 shutterstock_131109545

To είπαμε και το επαναλαμβάνουμε για να το εμπαιδώσεις: Οι οροί, τα serum δηλαδή, θέτουν σε νέες βάσεις τη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης: Προετοιμάζουν το δέρμα να δεχτεί και να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά των προϊόντων που ακολουθούν μεγαλώνοντας έτσι τη δράση τους. Οι οροί λοιπόν, απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ενώ ανάλογα με το πρόβλημα που εντοπίζεις, σωστό είναι να επενδύσεις και στο αντίστοιχο serum.  Σήμερα κυκλοφορούν οροί με επαναστατικές φόρμουλες, σπάνιες τεχνολογίες και μελετημένες συνθέσεις για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος (για την αφυδάτωση, τις πρώτες γραμμές και τις ρυτίδες, για την απώλεια λάμψης ή σφρίγους, για τις δυσχρωμίες). Γι’ αυτό θεωρούνται τα θαυματουργά ελιξήρια της κοσμετολογίας που συμπληρώνουν την καθημερινή περιποίηση του δέρματος, προσφέροντας την τελειότητα στην όψη σου.

Γιατί να “επενδύσεις” στα serum

Έτσι, είναι σωστό να χρησιμοποιείς τα serum σε περιόδους που βλέπεις ότι η επιδερμίδα σου τα έχει ανάγκη. Για παράδειγμα, τώρα το φθινόπωρο που νιώθεις έντονα αφυδατωμένο το δέρμα σου και η κρέμα σου δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, ένα ενυδατικό serum είναι η καλύτερη λύση, αφού μέσα σε 10 λεπτά θα νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο δροσερή και ανακτά την ελαστικότητά της! Να θυμάσαι ότι για τις λεπτές γραμμές και τις πιο βαθιές ρυτίδες τα serum που περιέχουν στη σύνθεσή τους υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες C και Ε είναι ιδανικά.

How to?

BEAUTY-barface

Και αν διερωτάσαι πως χρησιμοποιείται, θα σου πούμε ότι ο ορός μπαίνει πάντα σε καθαρή επιδερμίδα ώστε να εισχωρήσουν τα συστατικά του στο δέρμα πριν από την κρέμα που βάζεις συνήθως.  Επίσης, καλό είναι να θυμάσαι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ- πριν από οτιδήποτε άλλο προϊόν- και συνήθως συνδυάζεται με την κρέμα της ίδιας σειράς. Απλώνεται με απαλές κινήσεις κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα σου, τον αφήνεις να δράσει για περίπου δέκα λεπτά (ώστε το δέρμα να απορροφήσει τα συστατικά του), ενώ στη συνέχεια απλώνεις την κρέμα περιποίησης. Και σχεδόν αμέσως νιώθεις την διαφορά. Επίσης, μην ξεχνάς όμως, ότι το serum αν και είναι μια εντατική περιποίηση, δεν αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα σου, αλλά ενισχύει τη δράση της.

Must have

Για να σε διευκολύνουμε στις επιλογές σου εμείς σου προτείνουμε δύο από τα πιο ενδιαφέροντα serum που κάνουν πραγματικά ότι υπόσχονται.

Το Collagen HydraGel Serum, της SBC, είναι ένας πλούσιος ορός που βοηθά στη ενυδάτωση και την ομαλοποίηση του δέρματος, ενώ ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Εμπλουτισμένος με ενυδατικό θαλάσσιο κολλαγόνο (Marine Collagen), γνωστό ως Oceagen® (μια πρωτεΐνη που προέρχεται από ψάρια), αυτός ο πολυτελής ορός βοηθάει τις ώριμες, θαμπές και ξηρές επιδερμίδες να ανανεωθούν.

http://xtessentials.com/product/collagen-hydra-gel-serum/

Το Vitamin ACE HydraGel Serum, της SBC, είναι ένας ορός, με Oxysomes (η τελευταία λέξη της τεχνολογίας), βιταμίνη C (για λάμψη) και βιταμίνη Ε (για άμεσο καθαρισμό), που ανανεώνει το παραμελημένο δέρμα. Εμπλουτισμένο με την ενυδατική-ενισχυτική βιταμίνη Α και μεσογειακά εκχυλίσματα τομάτας, ελιάς και έλαιο μάραθου, αυτό το serum χαρίζει μια πιο σταθερή και πιο φωτεινή επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για σένα που σε προβληματίζουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.

http://xtessentials.com/product/vitamin-ace-hydra-gel-serum/

 

More info

SBC διανέμoνται σε Κύπρο και Ελλάδα από την XT Essentials, ενώ θα βρεις πολλές πληροφορίες από το site στη διεύθυνση http://xtessentials.com/ 

Θα κάνεις τις αγορές σου από το on line shop, όπου θα βρεις άριστη εξυπηρέτηση και όλα τα προϊόντα SBC σε πολύ προσιτές τιμές.

 

 

 

 

4 Discussions on
“Οροί ομορφιάς, με το σταγονόμετρο”
  • Καλημέρα Madamelefo!! Υπέροχο αυτό το σέρουμ μπορώ να το αγοράσω είμαι 21

    • Θα σου πρότεινα Το Collagen Hydra-Gel Serum, της SBC αλλά όχι για συστηματική χρήση. Απλά για “ενέσης”” ανανέωσης στο δέρμα σου. Δες όλη την σειρά της SBC στο http://xtessentials.com/

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo