Πολυτέλεια από μετάξι και made in Greece

Η «CHASING SILK SKIES», η νέα συλλογή των Τα «Roses are red», που υπογράφει η πολυτάλαντη Ιωάννα Τσιγαρίδα, παρουσιάστηκε πρόσφατα κι έκανε εντύπωση για μια ακόμη φορά! Μετά τα ολομέταξα χειροποίητα εσώρουχα, τα κεντημένα κιμονό, και τις nightwear δημιουργίες της, φέτος λανσάρει μια σειρά από αιθέρια ολομέταξα,  λινά και βαμβακερά φορέματα για κάθε περίσταση… Και είναι όλα made in Greece.

Η νέα συλλογή των ROSES ARE RED

Εντυπωσιακά, αιθέρια φορέματα από αγνό μετάξι, λινό ή βαμβάκι πρωταγωνιστούν στην «CHASING SILK SKIES», τη φετινή συλλογή των ROSES ARE RED. Τα βασικά χρώματα των φορεμάτων της ελληνίδας δημιουργού είναι εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις πολύτιμων λίθων και μετάλλων: του μπλε του κοβάλτιου, του χρυσού, του σμαραγδιού, του ζαφειριού, του ρουμπινιού.

Τα αιθέρια maxi φορέματα τραβούν τα βλέμματα με την «κίνησή τους» που θυμίζει τρεχούμενο νερό, ενώ τα midi κομμάτια παραπέμπουν στη νοσταλγική εποχή των ’40s.

 

Η Ιωάννα όμως, λανσάρει φέτος και wrap dresses, mini all day προτάσεις και kimono με floral ασιατικά prints που παντρεύουν τη διαχρονικότητα με την κομψότητα.

 

Τι εστί «Roses are red»?


Η γνωστή blogger και Pr Manager γνωστής αλυσίδας καταστημάτων μόδας και καλλυντικών, αναγνωρίζεται πλέον και ως σχεδιάστρια μόδας. Βλέπετε, πριν μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2014, η Ιωάννα Τσιγαρίδα δημιούργησε το ελληνικό, premium loungewear brand, με τη συλλογή της «Roses are red», ενώ η επιτυχία της την βοήθησε να ανοίξει τα φτερά της για τις μεγάλες διεθνείς αγορές. Με φινέτσα και σοφιστικέ χαρακτήρα, οι συλλογές της είναι πραγματικά ακαταμάχητες.Η δημιουργός και σχεδιάστρια αντλεί έμπνευση από την ποίηση κι εστιάζει το πάθος της στην υψηλή ποιότητα ραφής και υφασμάτων, αφού τα πάντα είναι εξολοκλήρου made in Greece με 100% μετάξι και 100% βαμβάκι. Η λεπτομέρεια στην κατασκευή και το πατρόν, τα πολυτελή υφάσματα και το ιδιαίτερο design παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές της, που περιλαμβάνουν αιθέρια lingerie σύνολα που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει η «CHOPIN MADE ME DO IT», η ανοιξιάτικη συλλογή του 2016, με μεταξωτά χειροποίητα εσώρουχα, κεντημένα κιμονό, εντυπωσιακές nightwear δημιουργίες, αλλά και bridal lounge wear προτάσεις από φίνα και αγνά υλικά.Το μετάξι κάνει την εμφάνισή του σε αποχρώσεις του φούξια, του γαλάζιου, του κοραλλί, του ροζ, αλλά και του διαχρονικού μαύρου και λευκού.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συλλογή της άνοιξης του 2016 κάνοντας κλικ στο
https://www.youtube.com/watch?time_continue=78&v=IvKQyszLb1A

Οι δαντέλες (που κατασκευάζονται στην Αθήνα) προσθέτουν ένα αεράκι ρομαντισμού, ενώ οι χειροποίητη ραφή αναδεικνύει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, η φιλοσοφία της συλλογής εστιάζει στη διττή χρήση.

Έτσι, κάθε item είναι ταυτόχρονα μία άνετη, κομψή εμφάνιση για το σπίτι, αλλά και εντυπωσιακή στιλιστική επιλογή για τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Και το σημαντικότερο; Φέτος οι συλλογές εκτός του ότι κυκλοφορούν σε exclusive boutiques σε Ελλάδα, ταξιδεύει σε διάφορες γωνιές του πλανήτη (Ελβετία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Αγγλία και Γαλλία) αλλά και στο e-shop της, στο www.rosesarered.gr.

Όλες οι συλλογές της διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και στο ROSESARERED.GR

http://rosesarered.gr/

https://instagram.com/rosesarered.gr/

https://www.facebook.com/RosesAreRed.gr

MadameLeFo