Ο καφές έχει τη δύναμη να μας φέρνει πιο κοντά

Ο καφές συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής μας και μας κάνει να εκφράζουμε και να βιώνουμε πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Από τη χαρά, τη φιλία και την αγάπη μέχρι τη λύπη και την ανακούφιση, ενώ άλλοτε αποτελεί έμπνευση για γιορτή ή απλά για στιγμές που απολαμβάνουμε με τον εαυτό μας. Αύριο, Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, για όλους τους λάτρεις του καφέ, η 1η Οκτώβρη είναι ημέρα γιορτής! Γι’ αυτό και δοκιμάζουμε τη δύναμή του…  

Είναι αυτή η μοναδική δύναμη του καφέ, που την ζούμε καθημερινά στα πολλά και διάφορα cafe, όπου συναντιόμαστε με άλλους ανθρώπους, συζητάμε, δουλεύουμε, παίζουμε, γελάμε, λέμε μυστικά, δίνουμε υποσχέσεις, χαλαρώνουμε… Κοινός παρανομαστής μας; Ο espresso, ο καφές που έγινε διάσημος χάρη στους Ιταλούς, αλλά και στα Starbucks, αφού είναι η “καρδιά” όλων των ροφημάτων τους… Ένας καφές που τους δίνει ζωή σε όλα τα ροφήματα Starbucks, και αντανακλά τις στιγμές όλων όσων βρίσκονται στα καταστήματά τους.

Καφές και φθινοπωρινές απολαύσεις  

Αυτό το φθινόπωρο, ζούμε και απογειώνουμε την κάθε μας στιγμή με έναν καφέ από τις αγαπημένες και νέες προτάσεις των Starbucks.

Καφές Cordusio: Ωδή στον espresso και τη γενέτειρά του

O espresso για πολλούς θεωρείται το δώρο της Ιταλίας στον υπόλοιπο κόσμο. Για τα Starbucks όμως, αποτελεί την αφετηρία της ιστορίας τους. Στις αρχές Σεπτεμβρίου μάλιστα, εγκαινιάστηκε το πρώτο Starbucks Reserve Roastery κατάστημα, ένα πραγματικό “κόσμημα”, στην Πλατεία Cordusio, στο Μιλάνο. καφέςΠαρεμπιπτόντως, το Μιλάνο είναι η πόλη όπου πριν 35 χρόνια αποτέλεσε για τον ιδρυτή της Howard Schultz την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της  εμπειρίας Starbucks. Και τα εγκαίνια  του πρώτου Starbucks Reserve Roastery σηματοδοτούν την ολοκλήρωση μιας μακράς διαδρομής της εταιρίας. Και με το πρώτο  Reserve Roastery τα Starbucks αποτίουν φόρο τιμής και σεβασμό στο πάθος, την επιστήμη και την τέχνη του καφέ που συνδέεται άρρηκτα με αυτή την ιταλική πόλη.

καφές

Έτσι, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη λειτουργία του νέου καταστήματος, τα Starbucks λανσάρουν ένα νέο ρόφημα που πήρε το όνομά του από την Πλατεία Cordusio, όπου άνοιξε το πρώτο Reserve Roastery, στο Μιλάνο. καφέςΜιλάμε για ένα μοναδικό καφέ, με πλούσια διπλή δόση espresso, με απολαυστική mocha και βελούδινο γάλα στον ατμό, με γαρνίρισμα από σκόνη σοκολάτας. Υπόψην: Σερβίρεται αποκλειστικά σε μέγεθος Short (Flat White).

Καφές Maple Latte 

καφέςΑυθεντικός Starbucks espresso, καπνιστή γεύση σφενδάμου και βελούδινο γάλα στον ατμό, ενώνονται για να δημιουργήσουν αυτή την υπέροχη φθινοπωρινή συμφωνία. Με γαρνίρισμα από σαντιγί και ζάχαρης σφενδάμου, αποτελεί την πιο γλυκιά απόλαυση της εποχής.

Καφές Maple Rooibos Tea Latte

καφέςΤο αγαπημένο σιρόπι σφενδάμου αναμιγνύεται με βελούδινο γάλα και μοναδικό τσάι rooibos. Γαρνίρεται με σαντιγί και maple sugar. Ό,τι πρέπει για τα κρύα φθινοπωρινά απογεύματα!

Καφές Pumpkin Spice Latte

καφέςΚάθε χρόνο, αξίζει η αναμονή γιατί φθινόπωρο στα Starbucks χωρίς αυτό το ξεχωριστό ρόφημα δεν γίνεται! Αγαπημένο και φθινοπωρινό, συνδυάζει τον Starbucks Espresso Roast με γεύση γλυκιάς κολοκύθας, κανέλας και μπαχαρικών, και τελείωμα από πλούσια σαντιγί και μπαχαρικά.

Καφές Pumpkin Spice Latte Limited Edition

καφέςΤελευταία, οι φανατικοί φίλοι του Pumpkin Spice Latte απολαμβάνουν την ιδιαίτερη εκδοχή του με χρωματιστή Pumpkin Spice Latte σαντιγί και λαχταριστά σοκολατένια φθινοπωρινά φύλλα!

καφές

Υπόψην: Όλα αυτά τα ροφήματα μπορείτε να τα απολαύσετε στη ζεστή, αλλά και σε διαφορετικές κρύες εκδοχές τους.

Επετειακός καφές Anniversary Blend

Αυτό το φθινόπωρο, δοκιμάστε και την επετειακή ποικιλία Anniversary Blend ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα Starbucks στα καταστήματα, καθώς και καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή και το γραφείο. καφέςΜοναδικό χαρμάνι καφέ από την Ασία / Ειρηνικό με πικάντικη γεύση και πλούσιο σώμα αναδεικνύοντας νότες κέδρου, βοτάνων και καρυκευμάτων. Δημιουργήθηκε το 1996 για τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας Starbucks ανά τον κόσμο. Αποτελεί τον ιδανικό καφέ για να γιορτάσουμε μαζί την τέχνη του καφέ και το άνοιγμα του νέου Reserve Roastery στο Μιλάνο.

καφές

Το φθινόπωρο έφθασε και το γιορτάζουμε με καφέ!

 

 Μάθετε περισσότερα για τα Starbucks στην ηλεκτρονική διεύθυνση 

http://en.starbucks.com.cy/

 

MadameLeFo