Ομορφιά με φυσικά και eco friendly καλλυντικά

Ποιος είπε ότι εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιδερμίδα σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά; Σήμερα, κυκλοφορούν στην αγορά προϊόντα που βασίζονται στη χρήση φυσικών και eco friendly συστατικών, που το δέρμα μας λατρεύει τις φόρμουλές τους.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι τα προϊόντα της Ren και της NOVEXPERT, αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ της I Colori di Helan, που ικανοποίησαν ακόμα και την ευαίσθητη επιδερμίδα της Μαρίας Σολωμού, που φωτογραφήσαμε πρόσφατα. Eμείς αντιγράψαμε το look της, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια προϊόντα και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! 

Για την προετοιμασία της επιδερμίδας μας χρησιμοποιούμε τα προϊόντα περιποίησης της NOVEXPERT-PARIS, που χάρη στα φυσικά συστατικά τους δίνουν στο δέρμα φρεσκάδα και υγιή λάμψη.

Ένα πέρασμα με το Perfect Canvas, της Ren, τελειοποιεί την εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Αυτός ο ελαφρύς, χωρίς σιλικόνη ορός είναι ιδανικός για χρήση μετά από ενυδατική κρέμα. Τα προβιοτικά (Pro-biotics) που περιέχει, εξομαλύνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν τη δομή του δέρματος, ενθαρρύνοντας την ανανέωση των κυττάρων της επιφανείας, ενώ το εκχύλισμα Agave αφήνει στο δέρμα ματ φινίρισμα, δημιουργώντας έτσι τον τέλειο καμβά πάνω στον οποίο εφαρμόζουμε το μακιγιάζ.

Στη συνέχεια, λόγω της έντονης ηλιοφάνειας των τελευταίων ημερών, χρησιμοποιούμε τη Satin Perfection BB Cream SPF15, της REN, που περιέχει όλα τα κατάλληλα συστατικά για άμεσα, φυσικά και μακροπρόθεσμα  αποτελέσματα για μια τέλεια επιδερμίδα. Η μεταξένια υφή της επιτρέπει στην επιδερμίδα μας να αναπνέει χωρίς να φράσει τους πόρους. Εκχύλισμα από νόνι, βιταμίνη C, μαγνήσιο και τοκοτριενόλες από μούρα κάνουν τη μοναδική  σύνθεση της να μας χαρίζει άψογα αποτελέσματα.

Για μεγαλύτερη και φυσική κάλυψη, δοκιμάσαμε και το Compact Foundation Color Creation, με SPF15, της I Colori di Helan, με corn starch, jojoba oil, aloe vera butter και βιταμίνη Ε, που χαρίζει τη λάμψη ενός υγρού μέικ απ, αλλά και το ματ εφέ της πούδρας.

Για να καλυφθούν οι μικροατέλειες της επιδερμίδας μας (μαύροι κύκλοι, μικρά σημαδάκια ή και πανάδες), χρησιμοποιούμε το Matte Finish Concealer stick, της I Colori di Helan, που χάρη στα φυσικά συστατικά του σέβεται την επιδερμίδα μας και χαρίζει απόλυτη κάλυψη.

Μετά, ένα πέρασμα με το ρουζ Fard Compatto, soffio di colore, της I Colori di Helan, δίνει φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά μας, που φωτίζει όλο το πρόσωπο.Στα βλέφαρα, χρησιμοποιήσαμε τις Ombretti Duo, Grigio Nero kai Tortora Marrone, της I Colori di Helan, και πετύχαμε ένα natural smoky eye που έκανε το βλέμμα μας ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Μια ελαφριά γραμμή, στις ρίζες των βλεφαρίδων, με το υγρό eyeliner της I Colori di Helan, ολοκληρώνει το μακιγιάζ των ματιών και κάνει το βλέμμα πιο εκφραστικό.

Ένα πέρασμα στις βλεφαρίδες με την εκπληκτική μάσκαρα της I Colori di Helan, τους δίνει όγκο και τις κάνει να φαίνονται ακόμη πιο μεγάλες και με έντονες καμπύλες.

Για το περίγραμμα των χειλιών χρησιμοποιήσαμε το Matita Labbra της I Colori di Helan και ολοκληρώσαμε το μακιγιάζ μας με ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, της I Colori di Helan, που περιέχει κερί μέλισσας, βιταμίνες C και Ε και φίλτρα UV, συστατικά που προστατεύουν και ενυδατώνουν τα χείλη. Προσέξαμε όμως, ότι το χρώμα  εφαρμόζει στα χείλη σε μια λεπτή στρώση που διαρκεί για ώρες, αφήνοντας ένα λαμπερό φινίρισμα.

Τέλος, για την περιποίηση του δέρματος του σώματός μας, επιλέγουμε τη σειρά MOROCCAN ROSE OTTO της Ren, που περιλαμβάνει scrub με βάση τη ζάχαρη, ενυδατικό λαδάκι σώματος, αφρόλουτρο, αλλά και λαδάκι για το μπάνιο και body lotion και body cream, που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν μεταξένια υφή.

Όλα εμπλουτισμένα με αιθέριο έλαιο του ρόδου του Μαρόκου, που είναι διάσημο για το άρωμα και τις αντιστρές ιδιότητες του και την αίσθηση αρμονίας που προσφέρει.

Και όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η φύση, η φροντίδα και η περιποίηση, αλλά και το χρώμα χωρούν άνετα σε πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα, που σέβονται το δέρμα μας και το αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Τα προϊόντα της Ren, της NOVEXPERT-PARIS, και της I Colori di Helan, θα τα βρείτε στα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο.

 

Δείτε περισσότερα για την Μαρία Σολωμού κάνοντας κλικ στο 

Μαρία Σολωμού: Ώρα για όμορφες… αλήθειες!

MadameLeFo