Οι influencers κατακτούν το Amalfi στο The Summer Expedition της Stradivarius

Ένα “μπουκέτο” από δώδεκα πανέμορφες influencers βρέθηκαν πρόσφατα στο ρομαντικό Αμάλφι και μετέδωσαν την μοναδική στυλιστική εμπειρία τους, χάρη στο The Summer Expedition (TSE), της Stradivarius. Κι εμείς ακολουθούμε στο μαγευτικό τους ταξίδι, και σας παρουσιάζουμε όλες τις καλοκαιρινές τάσεις και προτάσεις της αγαπημένης Stradivarius.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Stradivarius παρουσίασε το The Summer Expedition (TSE), μια περιπέτεια σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Vueling, που φέτος είχε ως προορισμό την πιο ρομαντική ακτή της Ιταλίας, το Αμάλφι.

Στη νέα αυτή εκστρατεία ξεκίνησαν συνολικά 12 διεθνείς influencers, στην οποία παρουσίασαν την τελευταία συλλογή της Stradivarius για το καλοκαίρι 2018. Από τη Γαλλία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Κίνα, Ιταλία, Μεξικό, Ελλάδα και την Ισπανία, οι συμμετέχοντες έχουν πάνω από 9 εκατομμύρια followers στα Instagram προφίλ τους, το κύριο κοινωνικό δίκτυο της TSE.

Μεταξύ αυτών ήταν η Ιταλίδα Valentina Ferragni, η Laura Escanes -μοντέλο από την Ισπανία-, η Πολωνή @Maffashion, η Μεξικανή Youtuber Sheryl Rubio.

 

Μαζί τους ήταν και η γνώριμη στην Κύπρο, το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός Έβελυν Καζαντζόγλου, που επιλέχθηκε για να μεταδώσει την εμπειρία της στο ελληνικό και το κυπριακό κοινό.

 

Φτάνοντας στη Νάπολη, ξεκίνησε ένα αξέχαστο ταξίδι στην ακτή Αμάλφι. Οι 12 influencers απόλαυσαν μια συνολική μεσογειακή εμπειρία μαζί με τη Stradivarius.

Τρεις μέρες γεμάτες από πολιτιστικές και γαστρονομικές εμπειρίες και όλα αυτά περιτριγυρισμένα από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Όλα ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα πάνω από το Positano, συνεχίζοντας με μια απολαυστική απόδραση στο νησί Κάπρι, όπου τα παραδοσιακά σκάφη Gozzo αποτελούν το επίσημο μεταφορικό μέσο για τους επισκέπτες.

Οι 12 influencers έμαθαν και βίωσαν τις δύο παραδόσεις που χαρακτηρίζουν την ακτή Αμάλφι: την κεραμική τέχνη και τη ζαχαροπλαστική, φορώντας όλες τα πιο trendy looks της Stradivarius για αυτή τη σεζόν.

Η εμπειρία του Summer Expedition αντανακλάται σε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι βασικές οδηγίες για να απολαύσετε το καλοκαίρι στο μέγιστο. Όλα αυτά βασίζονται στις περιπέτειες που έζησαν οι influencers στην Ιταλία.

 

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

 

More info

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Summer Expedition στο www.stradivarius.com και μέσα από το #TheSummerExpedition στα @Stradivarius social networks.

 

 

 

MadameLeFo