Ντύσου πρόχειρα και βάλε το lip gloss σου

Μπορεί το χειμώνα να πρωταγωνίστησαν τα ματ κραγιόν, όμως, τώρα, η άνοιξη «απαιτεί»… ζουμερά χείλη, και μας καλεί να φορέσουμε τα lip gloss. Και άμα το λέει και η Lucia Pica, η Global Creative Makeup and Color Designer της CHANEL, τότε, θα ακολουθήσεις τις συστάσεις της σαν ευαγγέλιο και το ολότελα νέο Rouge Coco Gloss του οίκου θα γίνει το must have του νεσεσέρ σου. Και μπορεί να λατρεύεις τη ματ υφή των κραγιόν σου, αλλά τα λαμπερά χείλη είναι trendy, ultra sexy και πιο ποθητά από ποτέ άλλοτε. «Επένδυσε» λοιπόν στα νέα lip gloss και το χαμόγελό σου θα λάμπει κάθε μέρα, όλη μέρα!

Μάθε τα όλα τα νέα περί gloss

3 MA2016_15_0035

 

Έχουν πικάντικο χρώμα, με ελαφριά υφή που θα σε κάνει να αισθάνεσαι αναζωογονημένη. Επιλέγοντας οποιοδήποτε απόχρωση των Rouge Coco Gloss της CHANEL θα νιώσεις μια αληθινή αισθησιακή απόλαυση. Το Rouge Coco Gloss συμπυκνώνει όλη τη χαρά της ζωής και γι’ αυτό το έχεις μαζί σου όπου κι αν βρεθείς! Το Rouge Coco Gloss της CHANEL, που δημιουργήθηκε από την Lucia Pica, την Global Creative Makeup and Color Designer του οίκου CHANEL, είναι μια νέα απολαυστική «συνταγή» που αναμιγνύει τα εξαιρετικά συστατικά και τον αισθησιασμό σε μια τεράστια παλέτα από εκθαμβωτικά χρώματα. Από τα διάφανα μέχρι και τα έντονα, σπινθηροβόλα και φωτεινά, πλημμυρισμένα από χρωστικές ουσίες, με υφή σαν gel που λιώνει και με άνετη εφαρμογή που γλυστρά πάνω στα χείλη σου. Απλά το περνάς με το applicator και αμέσως γίνεται ένα με τα χείλη σου. Και το πιο ενδιαφέρον; Μπορείς να το εφαρμόζεις ακόμα και με κλειστά μάτια! Η φόρμουλα του δεν κολλάει, προσαρμόζεται υπέροχα σε κάθε καμπύλη και μεταμορφώνεται σε μια υδάτινη ψευδαίσθηση.

Θρεπτική φόρμουλα

Το μυστικό στην καρδιά της θρεπτικής σύνθεσης του Rouge Coco Gloss της CHANEL είναι το HYDRABOOST complex – φυσικά κεριά από jojoba, ηλιοτρόπιο και μιμόζα, κι ένα φυσικό παράγωγο από λάδι καρύδας, σου χαρίζουν άμεση άνεση και ενυδάτωση που διαρκεί. Ένα ευεργετικό κοκτέιλ που «αγαπάει» τα χείλη σου, ξεσηκώνει όλες σου τις αισθήσεις και αφήνει τα χείλη βελούδινα. Το χαμόγελό σου θα είναι πια εκθαμβωτικό, και σίγουρα  δεν ήταν ποτέ τόσο δελεαστικό. Χάρη στο Gellikefinish του, το Rouge Coco Gloss φωτίζει τα χείλη με τη λάμψη του «καθρέφτη». Συνδυασμένο με ένα πολυμερές που σχηματίζει ένα φιλμ πάνω τους  που αντανακλά το φως σε κάθε κατεύθυνση. Ένα φυσικό ολιγοπεπτίδιο δίνει όγκο και γεμίζει τα χείλη σε κάθε εφαρμογή.

 

2 maxresdefault

 

 

Κερασάκι στην τούρτα

Το «μενού» των Rouge Coco Gloss της CHANEL περιλαμβάνει 24 αποχρώσεις με εκρηκτική γεύση! Είναι τόσο «νόστιμες» και σου χαρίζουν εξίσου αμέτρητα αποτελέσματα για να ικανοποιούν κάθε γούστο και επιθυμία σου. Από το πιο γυμνό στο πιο ζωντανό, κάθε χρώμα δημιουργήθηκε από την ίδια την Lucia Pica. Ανάμεσα σ’ αυτές τις αποχρώσεις, η Lucia Pica πρόσθεσε και τρία top coats, που είναι εμπνευσμένα από την τέχνη του layering, μια τεχνική που λατρεύει η Global Creative Makeup and Color Designer του οίκου CHANEL. Αυτά τα top coats θα σε βοηθήσουν όχι μόνον να αλλάζεις τις υφές, αλλά και τα χρώματα των κραγιόν της Chanel.

4  MA2016_15_0034_1Το Νο 774 Excitation είναι μια διαφανής απόχρωση που αναδεικνύει το οποιοδήποτε χρώμα και το κάνει να λάμπει. Το Νο 776 Impulsion είναι ένα ημιδιαφανές νέον πορτοκαλοκίτρινο, που ζωντανεύει οποιοδήποτε χρώμα και του χαρίζει ακόμα περισσότερη λάμψη. Τέλος, το Νο778 Caviar είναι ένα απίστευτο μαύρο, σαν το χαβιάρι, που προσθέτει βάθος και μυστήριο σε κάθε απόχρωση. Γι’ αυτό και θα τα λατρέψεις.

 

6 New_and_Now_2017_February_Rouge_Coco_Gloss

 

Η «μούσα» των gloss 

& των stickers στο App Store

Η Vanessa Paradis το 2010 «πρωταγωνιστούσε» στην καμπάνια του κραγιόν ROUGE COCO. Σήμερα, η κόρη της, η Lily-Rose Depp (το it girl που είναι ήδη το πρόσωπο του αρώματος N°5 L’Eau του Οίκου CHANEL), εμφανίζεται στο φιλμ της διαφημιστικής καμπάνιας λαμπερή, δροσερή και φρέσκια όπως ακριβώς και τα νέα Rouge Coco Gloss.

 

 

7 stickers_n

Η νέα συλλογή Rouge Coco Gloss της CHANEL έκανε το ντεμπούτο της και ο διάσημος γαλλικός οίκος, για να κάνει ακόμη πιο ελκυστικό το λανσάρισμα της, δημιούργησε μία σειρά από αυτοκόλλητα που θα κάνουν τα μηνύματά σου ακόμη πιο εντυπωσιακά. Στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστεί και πάλι η μούσα του οίκου Lily-Rose Depp,  η οποία φαίνεται ενθουσιασμένη τόσο με τα gloss, όσο και με τα stickers. Αυτά τα «αυτοκόλλητα» θα τα βρεις στο App Store και καλό θα ήταν να τα κατεβάσεις για να “πασπαλίζεις” τις συζητήσεις σου λίγη Chanel κομψότητα. Θα τα λατρέψεις όλα!

 

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo