Καθαριότητα είναι μισή… αρχοντιά!

Η καθαριότητα δεν είναι πια μόνον μισή αρχοντιά, όπως έλεγαν οι παλιότεροι, είναι… ολόκληρη ιεροτελεστία! Κι όταν χρησιμοποιείς  μοντέρνα, αλλά με μεγάλη ιστορία, προϊόντα, όπως είναι τα Imperial Leather, τότε, νιώθεις αληθινή αρχόντισσα!  

καθαριότητα Καθαριότητα… Ναι, μιλάμε για μια τόσο δεδομένη λέξη, αλλά πως επιτυγχάνεται η σωστή καθαριότητα του δέρματος, των χεριών και του σώματος μας; Ειδικά, όταν από το πρωί τρέχεις να προλάβεις τα πάντα; Είναι απλό, και γι’ αυτό αποφάσισα να σας διηγηθώ το δικό μου καθημερινό σενάριο! Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Καθαριότητα πρωί… βράδυ!

καθαριότητα Το ξυπνητήρι χτυπά κάθε μέρα στις 6,30π.μ. και μετά από λίγο χουζούρι στο κρεβάτι, γύρω στις 6.45 π.μ. βρίσκομαι στο μπάνιο! Εννοείται, είναι πάντα “εξοπλισμένο” με τα απαραίτητα σαπούνια, τα κρεμοσάπουνα και τα shower creams, της Imperial Leather ασφαλώς! Από τότε δε που μάθαμε την ιστορία αυτού του brand όλη η οικογένεια τα εμπιστευόμαστε ακόμη περισσότερο! Και το πιο ενδιαφέρον; Ο κάθε ένας μας έχει τη δική του προτίμηση! Κάπως έτσι ήρθε και η επιλογή να έχει ο καθένας και το δικό του σαπούνι! Υπερβολή; Αλλά τελικά, δίπλα-δίπλα, σαπούνι και κρεμοσάπουνο, κάνουν την ιδανική παρέα στο νιπτήρα…

καθαριότητα Εννοείται, ανάλογα με τη διάθεση και τον διαθέσιμο χρόνο, προσωπικά επιλέγω να χρησιμοποιώ και το ανάλογο προϊόν! Όταν δεν με πιέζουν οι δείκτες του ρολογιού, επιλέγω την κλασική μέθοδο πλυσίματος του προσώπου μου, με το ολόλευκο σαπούνι στην κόκκινη συσκευασία, το Classic της Imperial Leather. Καλού κακού, δίπλα του βρίσκεται και το Νight Blooming Jasmine & Vanilla, που εκτός από τον πλούσιο αφρό που δημιουργεί, με σαγηνεύει με το διακριτικό του άρωμα!

καθαριότητα Άλλοτε πάλι, επιλέγω το Extra Care, το σαπουνάκι με το λευκό περιτύλιγμα, που είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, γι’ αυτό και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου. Κάποτε όμως, προτιμώ το κρεμοσάπουνο Cherry Blossom & Peony, το αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο, που καθαρίζει σε χρόνο dt τα χέρια μου. Πολλές φορές βέβαια, δεν μπορώ να αντισταθώ στο Shea Butter & Manuka honey, που πραγματικά είναι βάλσαμο για τα χέρια μου.

Όταν όμως, θέλω περισσότερη δροσιά και φρεσκάδα, με ξετρελαίνει το Cucumber & Aloe Vera, και το Sea Samphire & Watermint, που ο συνδυασμός των μοναδικών αρωμάτων τους αναζωογονούν τις αισθήσεις μου, αλλά ταυτόχρονα  καθαρίζουν απαλά και προστατεύουν τα χέρια μου με την ήπια  αντισηπτική τους δράση. Υπόψην! Τα λατρεύω, γιατί όλα τους διατηρούν την φυσική υγρασία της επιδερμίδας μου, αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη.

Καθαριότητα και στο σώμα

Βεβαίως, για την καθαριότητα του σώματός μου δεν αποχωρίζομαι ποτέ, την κλασική αξία των σαπουνιών της Imperial Leather … Σε μεγαλύτερο μέγεθος από τα κλασικά σαπούνια για τα χέρια, τα σαπούνια για το σώμα κυκλοφορούν τώρα και σε δύο νέες, πολυτελείς εκδοχές, το Active στη γαλάζια συσκευασία και το Elegance στη ροζέ συσκευασία, που χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα όλη μέρα. Το Elegance μάλιστα, περιέχει και έλαιο ορχιδέεας, που ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος.

Όσο για τα shower creams της Imperial Leather; Κάθε πρωί, γρήγορα- γρήγορα κάνω το ντους μου με το shower cream της επιλογής μου, ενώ το βράδυ αλλάζει το σκηνικό! Ειδικά τώρα που άλλαξε η θερμοκρασία, μεταμορφώνω το μπάνιο μου σε ιδιωτικό… spa! Ανάβω αρωματικά κεράκια, γεμίζω τη μπανιέρα με ζεστό νερό, προσθέτω αρκετό shower cream της Imperial Leather και δημιουργώ το ιδανικότερο περιβάλλον για να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ! Άλλωστε, η αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος αρχίζει πάντα από ένα ζεστό μπάνιο… Και η Imperial Leather μου προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να πετύχω τους στόχους μου.

Ποιο απ’ όλα προτιμώ; Για να είμαι ειλικρινής, τα θέλω όλα! Το Calming Night Blooming Jasmine & Vanilla, το Nourishing Shea Butter & Manuka Honey, το Orange Blossom & Argan Oil, που μεταμορφώνει το μπάνιο μου σε Μαροκινό spa, το Uplifting Cherry Blossom & Peony, αλλά και το Refreshing Zesty Lime & Kiwi shower Cream, τα έχω αποκλειστικά και μόνον για τον εαυτό μου! Αλλά και ο σύζυγός μου δεν αποχωρίζεται ποτέ Invigorating Sea Minerals & Black Mint, γιατί είναι ένα προϊόν 2 σε 1, και ενώ κάνει και το μπάνιο του, λούζει ταυτόχρονα και τα μαλλιά του με ένα υπέροχο προϊόν! Ο πλούσιος κρεμώδης αφρός που δημιουργεί, και το μοναδικό άρωμά του, αφήνει στο σώμα και στα μαλλιά του μια απόλυτα δροσερή αίσθηση.

Και ασφαλώς, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματός μας είναι εξίσου σημαντική μ’ εκείνη του προσώπου μας! Γι’ αυτό και εμπιστευόμαστε τα  shower creams της Imperial Leather.

Καθαριότητα με μακρά… ιστορία

Και για να μην σας πιάσουν αδιάβαστες, καλό είναι να ξέρετε ότι όλα ξεκίνησαν από την οικογένεια του Thomas Tomlinson Cussons, το 1930, στη Μ. Βρετανία. Τότε ήταν που δημιούργησαν το πρώτο σαπούνι Imperial Leather, που ήταν βασισμένο στο αυθεντικό άρωμα Bayley «Eau de Cologne Imperiale Russe» του 1798.

Και αν δεν το ξέρετε, ο όρος “soap opera”, οφείλει την ονομασία του στην Imperial Leather, αφού από το 1950 ήταν η πρώτη εταιρία, που αποφάσισε να επενδύσει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις των σαπουνιών της στα διαλείμματα των πιο δημοφιλών δραματικών σειρών που έπαιζαν εκείνη την εποχή στην αγγλική τηλεόραση. Πάντως,  από τότε μέχρι και σήμερα η Imperial Leather είναι ένα από τα πιο γνωστά brand που δημιουργεί σαπούνια, κρεμοσάπουνα, αλλά και shower creams στον κόσμο. Το ευρύ φάσμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας της Imperial Leather ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλης της οικογένειας μας. Ο συνδυασμός των μοναδικών αρωμάτων τους αναζωογονούν τις αισθήσεις και μας ανανεώνουν! Μιλάμε για προϊόντα άριστης ποιότητας τα οποία είναι ευχάριστα στη χρήση και δίνουν την αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας κάθε μέρα.

More info

Τα προϊόντα της Imperial Leather θα τα βρείτε στα ράφια των υπεραγορών παγκύπρια, αφού η διανομή γίνεται από την εταιρεία A.J. Vouros

Facebook: www.facebook.com/imperialleathercy/

https://www.imperialleather.co.uk/

https://www.imperialleather.co.uk/our-story#1800

MadameLeFo