Κάνε τον ήλιο σύμμαχο, και τα αντηλιακά πιστό φίλο!

Στις αρχές Μαρτίου, φορέσαμε και φέτος το παραδοσιακό κόκκινο και λευκό βραχιολάκι για να μην μας πιάνει ο ήλιος… Η ΚORRES όμως, μας υπενθύμισε για μια ακόμη χρονιά ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να προστατευτούμε απ’ τις διαπεραστικές ακτίνες του. Και τώρα που το θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο, χρειαζόμαστε τα αντηλιακά μας για να νιώθουμε ασφαλείς κάτω απ’ τις καυτές ακτίνες του ήλιου. Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις τα πάντα.

Ήλιος: Ο χειρότερος «εχθρός» για τη γήρανση της επιδερμίδας

Ο ήλιος είναι επικίνδυνος και είναι ακόμη χειρότερος από το πέρασμα των χρόνων για την γήρανση της επιδερμίδας μας. Μάλιστα, στην αρχή της άνοιξης, η KORRES μας υπενθύμισε την ανάγκη αντηλιακής προστασίας μας ολόχρονα… Τότε, λοιπόν, αρχίσαμε τη δοκιμή των νέων αντηλιακών της σειράς Κόκκινο Σταφύλι, και σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά, ήρθαμε να σας πούμε τα αποτελέσματα: Αποτελέσματα που φαίνονται στο δέρμα μας. Ολοκληρωτικά προστατευμένο, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί απ’ τις βλαβερές ακτίνες του ζωοδότη, κατά τα άλλα ήλιου. Γιατί; Θα το μάθετε πιο κάτω.

Δες το σχετικό βίντεο εδώ

http://www.stopsunageing.com/

Η 1η Μαρτίου, λοιπόν, ήταν, είναι και θα είναι η ημέρα που μεταφέρει το ουσιαστικό μήνυμα της προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, κάθε ημέρα, κάθε εποχή, καθώς η KORRES μετέτρεψε πια σε θεσμό το MarchRibbon δεμένο με το μήνυμα #stopsunageing.

 

Ένας χρόνος προστασίας…

1η Μαρτίου 2018 – 28η Φεβρουαρίου 2019. Μ’ αυτό τον πρωτότυπο τρόπο, η KORRES μας υπενθύμισε να λάβουμε μέτρα για την προστασία και την πρόληψη κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών που θα ακολουθούσαν, με προϊόντα που θωρακίζουν το δέρμα ενάντια στη φωτογήρανση, ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία. Η KORRES απάντησε σε αυτή την πρόκληση με το καινοτόμο δραστικό συστατικό που φτιάχτηκε στα εργαστήριά της από βλαστοκύτταρα μίας σπάνιας ποικιλίας κόκκινου σταφυλιού, με κόκκινη σάρκα και χυμό, πλούσιο σε ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της KORRES λοιπόν, μας παρέχει την απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, και μάλιστα, τα προϊόντα της αφορούν σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς στη συλλογή νέας γενιάς αντηλιακών προστίθεται και μια νέα εκδοχή, κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες, που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, και είναι ασφαλής, αφού δεν περιέχει σιλικόνες.

Αντηλιακά- Επιστημονική έρευνα και ανακαλύψεις

H ΚΟΡΡΕΣ εστιάζει στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση της επιδερμίδας, στοχεύοντας στην ανακάλυψη των βέλτιστων φυσικών τρόπων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Με οδηγό ένα διεθνές εύρος συνεργασιών με υψηλού κύρους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς στους τομείς της Βιοχημείας, Φαρμακογνωσίας και Κλινικής Δερματολογίας, η ΚΟΡΡΕΣ μελετάει φυσικά εκχυλίσματα και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα εξαιρετικής σημασίας για τα φυσικά προϊόντα.

ΝΕΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ για ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της KORRES μάς προσφέρει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βασίζεται στην καινοτόμα δραστική φόρμουλα από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, πλούσια σε ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτική στην ηλιακή ακτινοβολία.

Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία, η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου – με και χωρίς χρώμα, αλλά και σε νέα matte εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες – επανορθώνει τα σημάδια του ήλιου, προσφέροντας ταυτόχρονα 4 δράσεις: Υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB, αντιρυτιδική δράση, προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων και ενυδάτωση. Ένα silicone-free, νέας γενιάς αντηλιακό προϊόν για καθημερινή χρήση, που χαρίζει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων – αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από δερματολόγο. Η multi-tasking σειρά αντηλιακής προστασίας και after-sun φροντίδας σώματος, με έλαιο από κόκκινο σταφύλι, θωρακίζει κατά της πρόωρης γήρανσης όλα τα σημεία του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, συνδυάζοντας αντηλιακή, συσφικτική και θρεπτική δράση, για νεανική, υγιή, λαμπερή όψη και απαλή υφή.

Τα αντηλιακά νέα είναι matte

Εάν ψάχνετε ήδη να ανανεώσετε το παλιό σας αντηλιακό, να σας υπενθυμίσουμε τη σειρά Κόκκινο Σταφύλι της KORRES που παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, ολόχρονα, έχει πλέον εμπλουτιστεί με νέα προϊόντα.

Η νέα ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ αντηλιακή/αντιρυτιδική και κατά των πανάδων κρέμα ολοκληρωμένης αντηλιακής προστασίας και φροντίδας είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες.

Με δείκτη προστασίας SPF30 ή SPF 50 και έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων, για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Βασισμένη στο καινοτόμο, ισχυρά αντιοξειδωτικό δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, καταπολεμά τη φωτογήρανση και προσφέρει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, απορροφώντας τη γυαλάδα, όπως επιβεβαιώνουν 9 στις 10 γυναίκες που τη δοκίμασαν. Εκτός απ’ αυτές τις κυρίες όμως, το επιβεβαιώνουμε κι εμείς και σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Σημαντικό είναι επίσης, ότι δεν περιέχει σιλικόνες, έχει dry touch, ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Αντηλιακά: Η συλλογή της απόλυτης προστασίας  

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MAT / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ – ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ SPF30 &SPF 50 (ΜΙΚΤΕΣ / ΛΙΠΑΡΕΣ  ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ)

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ – ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ SPF30 & SPF50 (ΜΕ & ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ)

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ SPF50

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ/ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ SPF20

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ AFTER-SUN

Βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού  και όχι μόνον

Καινοτόμο δραστικό συστατικό από βλαστοκύτταρα σπάνιου είδους κόκκινου σταφυλιού, με χαρακτηριστική την κόκκινη σάρκα, αλλά και τον κόκκινο χυμό, που οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, όπως είναι οι ανθοκυανίνες – ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες. Τα βλαστοκύτταρα από κόκκινο σταφύλι προστατεύουν από τη φωτογήρανση, που ενοχοποιείται ως κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΟΓΙΑ: Οι ισοφλαβόνες σόγιας διαθέτουν αντιοξειδωτική δράση που εμποδίζει τη δημιουργία και απαλύνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CURCUMALONGA: Ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΟ: Βελτιώνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων.

ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ: Ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό του δέρματος ενάντια στις ακτίνες UV, αυξάνουν την ελαστικότητα, έχουν ενυδατικές ιδιότητες.

ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5: Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, ανακουφίζει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Φόρεσε αντηλιακά, γιατί οι αριθμοί μιλούν

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα πιο κάτω στοιχεία πριν αποφασίσετε να εκτίθεστε για ώρες κάτω από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου

  • H έκθεση στον ήλιο προκαλεί βλάβη σε όλα τα σημαντικά συστατικά στοιχεία του δέρματος, όπως επιδερμίδα, χόριο, αιμοφόρα αγγεία, σμηγματογόνοι αδένες.
  • Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι πρωταρχικός παράγοντας γήρανσης του δέρματος και συνοδεύεται με τη σταδιακή μείωση της λειτουργίας των επιδερμικών βλαστοκυττάρων που είναι απαραίτητα για τη συνεχή ανανέωση και επούλωση της επιδερμίδας.
  • Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης -πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ξηρότητα.

  • Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
  • Έως 20 χρόνια προσθέτουν στην αντιλαμβανόμενη ηλικία οι κηλίδες του δέρματος.
  • 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
  • 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
  • 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
  • 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά – είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες, όπως το τζάμι του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό ακόμα και όταν οδηγάτε στην πόλη, βάζετε πάντα αντηλιακό στο πρόσωπο και σε όλο σας το σώμα.
  • Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο, καθώς η ανάκλασή τους σε επιφάνειες, όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο, αυξάνει την αρνητική επίδρασή τους.
  • 15λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

Πρόληψη & προστασία 12 μήνες το χρόνο 

  • Αντηλιακή προστασία του δέρματος κάθε ημέρα, κάθε εποχή, κάθε μήνα.
  • Συστήνεται η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, αλλά και την ένδειξη προστασίας από τις ακτίνες UVA.
  • Συνθέσεις πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ενισχύουν την προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος.
  • Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, η σωστή ποσότητα επάλειψης είναι2mg/cm2 – περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και το λαιμό και περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα.
  • Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
  • Συστήνεται η εφαρμογή του αντηλιακού σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα τουλάχιστον30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.
  • Ειδικότερα μετά από κολύμπι ή έντονη εφίδρωση, απαιτείται συχνή επάλειψη – κάθε δυο ώρες ή και συχνότερα.

More info

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος, θα επισκεφθείς το www.stopsunageing.com

 

Βρες περισσότερα για την αντηλιακή προστασία με τα αντηλιακά της ΚΟΡΡΕΣ, κάνοντας κλικ στο

#STOPSUNAGEING

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo