Ενυδάτωση, εδώ και τώρα

Η πολύωρη έκθεσή σου στον ήλιο κάνει το δέρμα σου να δεινοπαθεί! Και επειδή σού ζητά άμεση βοήθεια, πρόσφερέ του τη λύση ενός ενυδατικού τζελ, με υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο. Πραγματικά θα σε ευγνωμονεί! 

 

Σίγουρα ξέρεις ότι το κολλαγόνο κάνει το δέρμα σου να δείχνει νεανκό και φρέσκο. Και σίγουρα παρατήρησες ότι πολλές κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά υπόσχονται να αυξήσουν τα επίπεδα του κολλαγόνου στο δέρμα σου. Πολλές από αυτές τις κρέμες έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα αρκεί να ψάξεις για το προϊόν εκείνο που δρα στο κουρασμένο δέρμα σου για να δεις την διαφορά. Ξέρεις όμως τι πραγματικά θα απογειώσει το κολλαγόνο του οργανισμού σου, πως θα επαναφέρεις τη δροσιά του δέρματός σου και πως θα αποκτήσεις ξανά νεανική και βελούδινη επιδερμίδα; Το μυστικό είναι ένα: Να χρησιμοποιείς καλλυντικά που πραγματικά «θρέφουν» τα κύτταρα του δέρματος σου κατευθείαν με τις απαραίτητες για το κτίσιμο του κολλαγόνου φυσικές θρεπτικές ουσίες. Εμείς εντοπίσαμε ένα τέτοιο θαυματουργό προϊόν, και δεν είναι άλλο από το Collagen Skincare Gel της SBC.

Η «τροφή» του δέρματος

Το Collagen Skincare Gel της SBC είναι ιδανικό για την περιποίηση του ταλαιπωρημένου δέρματός σου. Με βάση του εξαγνισμένο νερό, το Collagen Skincare Gel περιέχει δραστικά συστατικά, που κάνουν το δέρμα να ακτινοβολεί. Ειδικά αυτή την εποχή με την πολύωρη έκθεσή σου στον ήλιο, όταν χρησιμοποείς το Collagen Skincare Gel το αφυδατωμένο δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί. Γιατί το Collagen Skincare Gel της SBC ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, και θα τη νιώθεις φρέσκια και δροσερή, με ματ φινίρισμα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας στην επιφάνειά της. Η πρωτεΐνη υδρολυμένου θαλάσσιου κολλαγόνου (Hydrolyzed Marine Collagen από ψάρια) που περιέχει μιμείται το κολλαγόνο του οργανισμού μας, και μαζί με άλλα ενυδατικά συστατικά του ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ μειώνει την έλλειψη υγρασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα; Μειώνονται τοι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ενώ η αφυδάτωση αποτελεί παρελθόν.

Το δικό σου home spa

Αναρωτιέσαι πώς θα χρησιμοποιήσεις το Collagen Skincare Gel της SBC; Πολύ απλά! Επειδή έχει πολύ πρακτική συσκευασία, μπορείς να το έχεις μαζί σου πάντα και παντού και εννοείται, να το μοιράζεσαι με τα μέλη της οικογένειάς σου, με τον καλό σου ή τα παιδιά σου! Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε για σένα όλα τα μυστικά του. Καταρχήν, η SBC (το ακρωνύμιο των λέξεων Simply Beautiful Collection) προτείνει να «μετατρέψεις» το μπάνιο σου σε home spa και να αρχίσεις τους πειραματισμούς! Δεν κάνω πλάκα… Επιβεβαιωμένα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με χίλιους δυο τρόπους.

  • Επειδή το Collagen Skincare Gel της SBC είναι πολύ ανάλαφρο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κι εσύ και ο καλός σου στο πρόσωπο ή και το σώμα για άμεση ενυδάτωση. Άλλωστε, δεν επιβαρύνει το δέρμα, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει κατάλοιπα.
  • Γίνε δημιουργική και ανάμιξέ το με την κρέμα ημέρας ή την κρέμα νύχτας, για επιπλέον ενυδάτωση.
  • Πρόσθεσε λίγο Collagen Skincare Gel της SBC σε οποιδήποτε body butter έχεις στο σπίτι σου και άπλωσε τη λοσιόν που θα δημιουργήσεις στο σώμα σου. Θα νιώσεις άμεση ανακούφιση.
  • Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο σώμα και στο πρόσωπό σου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πιο ξηρές περιοχές, και θα απολαύσεις την μεταξένια αίσθηση του, αφού θα αφήσει το δέρμα σου απαλό και λείο.
  • Για πιο δραστικά αποτελέσματα, δοκίμασε το σαν μάσκα! Βάλε ένα παχύ στρώμα στο δέρμα σου και άφησέ το να δράσει όλη τη νύχτα.

BEAUTY 2

  • Μπορείς να το απλώσεις ακόμη και γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να τα ενυδατώσεις και να δείχνουν πιο φρέσκα.
  • Να θυμάσαι επίσης ότι το Collagen Skincare Gel της SBC γίνεται εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ σου. Θα διαπιστώσεις αισθητή διαφορά στο αποτέλεσμα και τη διάρκεια των χρωμάτων που χρησιμοποιείς συνήθως.

SBC gel

More info: SBC διανέμoνται σε Κύπρο και Ελλάδα από την XT Essentials, ενώ θα βρεις πολλές πληροφορίες από το site στη διεύθυνση http://xtessentials.com/ 

Θα κάνεις τις αγορές σου από το on line shop, όπου θα βρεις άριστη εξυπηρέτηση και όλα τα προϊόντα SBC σε πολύ προσιτές για την εποχή τιμές.

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo