Διαγωνισμός Bumble and Bumble, για sexy look στην παραλία

Ο νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός μας θα  σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε το πιο sexy look παραλίας και τα μαλλιά σας θα έχουν πια τα trendy φυσικά… κύματα! Σας χαρίζουμε τρία προϊόντα Surf της Bumble and Bumble, για να έχετε σπαστά, ανέμελα μαλλιά, όπως όταν βγαίνετε από τη θάλασσα, αλλά θα είναι απαλά και γεμάτα ζωντάνια!

Για να σας κεντρίσουμε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον, στο νέο διαγωνισμό μας μια τυχερή θα κερδίσει και τα τρία, εκπληκτικά προϊόντα για να απολαύσει τα μαλλιά της στο απόλυτο καλοκαιρινό style!  

Γνωρίστε τα Surf, της Bumble and Bumble 

Η συλλογή Surf είναι ό,τι καλύτερο ψάχνετε για τα καλοκαιρινά style των μαλλιών σας. Θα ξεκινήσετε με το Surf Foam Wash Shampoo, που επιλέχθηκε στα Elle International Beauty Awards ως το καλύτερο σαμπουάν για το 2014. Η σύνθεσή του για εύκολο ξέπλυμα δημιουργεί έναν απαλό και αέρινο αφρό που αφαιρεί τα πάντα.  Στη φόρμουλά του περιέχει ένα μίγμα ιχνοστοιχείων μεταλλικών στοιχείων και μαλακτικών θαλάσσιων βοτάνων, που χτίζει σώμα και απαλή, αέρινη υφή (και δημιουργούν την καλύτερη βάση για ανέμελα μαλλιά όπως όταν βγαίνετε από τη θάλασσα). Ιδανικό όταν επιθυμείτε επιπλέον «όγκο» και θέλετε να δημιουργήσετε σπαστά ανέμελα μαλλιά, ενώ παράλληλα, μαλακώνει και βελτιώνει την υφή τους, με φυσικά κύματα… Και το πιο ενδιαφέρον; Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Μετά, θα συνεχίσετε με το Surf Creme Rinse Conditioner, και θα αποκτήσετε μαλλιά απαλά και ζωντανά, στον άνεμο και σε πλήρη κίνηση.

Το Surf Creme Rinse Conditioner είναι ένα απαλό προϊόν για μετά το λούσιμο, που προσφέρει στα μαλλιά σας αέρινη απαλότητα και υφή, χάρη σε ένα συνδυασμό ενεργών φυτικών ενυδατικών στοιχείων κι ένα μίγμα μεταλλικών στοιχείων και μαλακτικών θαλάσσιων βοτάνων, που χτίζει σώμα και απαλή, αέρινη υφή, με τα μαλλιά σας ανέμελα, όπως όταν βγαίνετε από τη θάλασσα…

Εννοείται, θα έχετε απαλά και ζωντανά μαλλιά με πλήρη κίνηση. Είναι ιδανικό για εσάς που ονειρεύεστε επιπλέον «όγκο» και ταυτόχρονα θέλετε να δημιουργείτε σπαστά, ανέμελα μαλλιά.

Για να πετύχετε όμως αυτό το sexy καλοκαιρινό look θα πρέπει να δοκιμάσετε και το Surf Spray, ένα μοναδικό σπρέι χτενίσματος, που είναι εμπλουτισμένο με θαλασσινό νερό και δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα! Το σπρέι Surf Spray χαρίζει όγκο και υφή, για ένα σέξι look, σμιλευμένο από τον αέρα και τον ήλιο.

Προσφέρει ένταση, ελαφρύ κράτημα και χαλαρό ματ φινίρισμα χάρη στο θαλασσινό αλάτι που περιέχει. Κι αν αναρωτιέστε σε ποιο τύπο μαλλιών ταιριάζει, θα σας πούμε ότι είναι ιδανικό για τα κυματιστά μαλλιά και τους surfers  στην ψυχή που έστω κι αν έχουν… παγιδευτεί στην πόλη, επιλέγουν ανέμελα, σπαστά μαλλιά με “κύμματα”!  Πώς χρησιμοποιείται; Το σπρέι Surf Spray θα το ψεκάσετε σε στεγνά ή υγρά μαλλιά και θα σας χαρίσει σε χρόνο dt ένα κυματιστό αποτέλεσμα, σαν να έχετε μόλις βγει από την θάλασσα!

Μάθημα… ιστορίας  

Η 41χρονη ιστορία της Bumble and Bumble ξεκίνησε το 1977 σε ένα μικρό κομμωτήριο, το Hairdressers’ Row της Νέας Υόρκης. H φήμη του εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο όταν ψηφίστηκε από την Αμερικάνική Vogue ως ένα από τα 10 καλύτερα κομμωτήρια της Νέας Υόρκης. Κομμωτές και πελάτες συνέρρεαν για να πάρουν μέρος στην εμπειρία, για να μάθουν τις τεχνικές και να δοκιμάσουν τις διάσημες μεταμορφώσεις. Σύντομα, η Bumble and Bumble (www.bumbleandbumble.com ) ξεκίνησε τα σεμινάρια για το κούρεμα, τη βαφή και το styling των μαλλιών.

Το πρώτο της προϊόν, το Brilliantine, παρουσιάστηκε το 1990 και προέκυψε μέσα από την ανάγκη να δημιουργηθούν προϊόντα (που δεν υπήρχαν τότε) και οι κομμωτές θα μπορούσαν να τα αναμείξουν ή να τα χρησιμοποιήσουν συνδυαστικά και θα τους έδινε μια ευρεία γκάμα επιλογών. Με πίστη στο όραμα της Bumble and Bumble, τα μέλη της εκπαιδεύονται πια στο Bumble and Bumble University (Bb.U), ένα ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης που λειτουργεί και ως αποκλειστικό κέντρο για την εμπορική διακίνηση προϊόντων της κομμωτικής τέχνης.

Το έργο των κομμωτών και σχεδιαστών της Bumble and Bumble στα κομμωτήρια και τις πασαρέλες, εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις σειρές προϊόντων που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σε εργαστήρια στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Στις φλέβες της Bumble and Bumble κυλά το αίμα της αλλαγής και της καινοτομίας. Πάνω από όλα όμως, η εταιρία είναι αληθινά, τρελά και με πάθος αφοσιωμένη στη δημιουργική αποστολή της κομμωτικής τέχνης.

Όροι για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Πάρτε μέρος ΤΩΡΑ στον καλοκαιρινό διαγωνισμό μας για να κερδίσετε και τα τρία πιο πάνω θαυματουργά προϊόντα της Bumble and Bumble και να απολαύσετε τα μαλλιά σας στο απόλυτο  καλοκαιρινό look!  

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε μας στο Facebook https://www.facebook.com/MadameLeFo  και στο Instagram  https://www.instagram.com/madamelefo/  της σελίδας μας και κάνετε tag 3 φίλους/φίλες σας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την 1η Αυγούστου και την επόμενη θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί / τυχερές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν email ή μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 More info

Μάθετε περισσότερα για τη Bumble and Bumble στο https://bit.ly/2uNO9uq 

 Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Bumble and Bumble και γιατί τα επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα κάνοντας κλικ εδώ

Φτιάξτε τα πιο εντυπωσιακά, καλοκαιρινά hair style της social queen

 

MadameLeFo