Αξεσουάρ για το καλοκαίρι και τις διακοπές

Θεωρείτε τα αξεσουάρ περιττά, και λέτε πως ένα short, ένα μαγιό κι ένα παρεό είναι αρκετά για τις διακοπές σας. Ωστόσο, οι μεγάλοι μετρ της μόδας έχουν διαφορετική άποψη… Μας θέλουν super sexy και εντυπωσιακές, γι’ αυτό και τα αξεσουάρ και οι τσάντες παίζουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο για τις εμφανίσεις μας τώρα το καλοκαίρι. Εμείς σήμερα σάς προτείνουμε τα πιο ενδιαφέροντα αξεσουάρ που εντοπίσαμε στις πασαρέλες και στην αγορά, κι εσείς προσθέστε στη γκαρνταρόμπα σας όσα σας λείπουν. Άλλωστε τώρα στις εκπτώσεις όλο και θα βρείτε καλύτερες τιμές, άρα μην το σκέφτεστε να εμπλουτίσετε τα «υπάρχοντα» της!

Αυτά είναι τα αξεσουάρ των διακοπών

Από τη συλλογή SS 2018 της Rykiel

Καπέλο, το αγαπημένο μας αξεσουάρ!

Τα καπέλα, εκτός από κινητή σκιά που μας χαρίζουν το καλοκαίρι, προσφέρουν πάντα και μια δημιουργική παρέμβαση στο στιλ μας! Η ιστορία λέει πως σχεδιάστηκαν αρχικά για προστασία, αλλά σταδιακά μετατράπηκαν σε δείκτη κοινωνικού και οικονομικού status.

καπέλο Mango

Το κυριότερο αξεσουάρ του καλοκαιριού, ψάθινο καπέλο, Mango

Καπέλο από τη συλλογή SS 2018, Versace

Σήμερα, βέβαια, μεταμορφώθηκαν σε φετίχ μόδας που φοριέται μανιωδώς από όσες θέλουν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Και δεν είναι υπερβολή, αφού τα καπέλα μάς συνοδεύουν παντού, υπογραμμίζοντας την κάθε μας εμφάνιση όλη μέρα: Από τον περίπατο στους δρόμους της πόλης, τις βόλτες στην αγορά, στη θάλασσα, μέχρι και στις στιλάτες βραδινές μας εξόδους.

Sportive καπέλο, Stradivarius

Καπέλο με στρας, Stradivarius

Μαρτυρούν το γούστο και τη διάθεσή μας να νιώσουμε sportive, φασιονίστες ή μοιραίες και προκλητικές. Το καπέλο μαγνητίζει πάντα το βλέμμα των γύρω μας και δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Εξερευνήστε λοιπόν τι σας δίνει το καπέλο ως αξεσουάρ και εκφραστείτε με στιλ!

Σκουλαρίκια, τα statement αξεσουάρ

Σκουλαρίκια από τη συλλογή SS 2018, Dolce Gabbana

Φέτος το καλοκαίρι, τα αξεσουάρ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο της εμφάνισής μας. Στα fashion show οι περισσότεροι designers επέλεξαν τα μεγάλα και bold σκουλαρίκια για τα διάσημα μοντέλα τους.

Εντυπωσιακό σκουλαρίκι από τη συλλογή Dries Van Noten, SS 2018

Άλλοι επέλεξαν να φορέσουν ένα σκουλαρίκι μόνο, άλλοι δυο διαφορετικά (σκεφτείτε πόσα μονά σκουλαρίκια έχετε και υιοθετήστε το στιλ!).

Cuban Dream, folli follie

Κρεμαστά σκουλαρίκια, από τη συλλογή Cuban Dream, Folli Follie

Δείτε περισσότερα για την εντυπωσιακή συλλογή Cuban Dream

της Folli Follie, στο πιο κάτω βίντεο 

Εξάλλου, τα αξεσουάρ είναι ο “style saver” σας και στην αγορά που είναι προσαρμοσμένη στις διεθνείς τάσεις μας προσφέρει εξαιρετικές προτάσεις.

Σκουλαρίκια, από την συλλογή SS 2018, Stradivarius 

Μένει πια στο προσωπικό στιλ και το γούστο σας για να διαλέξετε, αλλά θυμηθείτε σε αυτή την περίπτωση το ότι the more, the better!

Στον ήλιο με άλλα μάτια!

Γυαλιά ηλίου από τη συλλογή SS 2018, του ιταλικού οίκου Versace

Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ωστόσο, πέρα από τον προστατευτικό ρόλο τους, ολοένα και περισσότερο, τα γυαλιά αντιμετωπίζονται ως αξεσουάρ, που αντανακλά το χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο μας.

Γυαλιά ηλίου από τη συλλογή SS 2018, του Elie Saab

Φέτος θα επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα, από τα κλασικά μέχρι τα πολύ μεγάλα σχήματα, που αγκαλιάζουν όλο το πρόσωπο και τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το ροζ και το μπλε.

Γυαλιά ηλίου από τη συλλογή SS 2018, της Folli Follie

Υπόψην: Η στρόγγυλη, η οβάλ και η τετράγωνη γραμμή κυριαρχεί τόσο στα μεταλλικά, όσο και στα κοκάλινα μοντέλα.

Γυαλιά ηλίου από τη συλλογή SS 2018, της Folli Follie

Μάθετε περισσότερα για την συμβολή των γυαλιών ηλίου στην προστασία των ματιών μας, κάνοντας κλικ εδώ

Γυαλιά ηλίου, για να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι!

Δέστε τις belt bags!

Belt bag από τη συλλογή SS 2018, του Marc Jacobs

Μετά την κυριαρχία των clutch bags και των back packs, τώρα ήρθαν στο προσκήνιο και τα fanny packs ή απλά belt bags! Οι τσάντες μέσης που φορέθηκαν πριν πολλές δεκαετίες, επανέκαμψαν δυναμικά κι έγιναν οι IT BAGS του καλοκαιριού.

Belt bag, από τη συλλογή SS 2018, του ιταλικού οίκου Gucci

Εννοείται, δεν κρεμιούνται στον ώμο, ούτε κρατιούνται στο χέρι, αλλά όπως λέει και τ’ όνομά τους φοριούνται στη μέση… Και είναι ότι χρειάζεστε για να είστε μέσα στο πνεύμα της μόδας!

Τσάντα back pack από τη συλλογή SS 2018, Stradivarius

Όταν τις πρωτοπαρουσίασαν πέρσι το χειμώνα κάποιοι σχεδιαστές, δεν τις δώσαμε την ανάλογη σημασία, αλλά τώρα το καλοκαίρι έγιναν trend, αφού τις “φόρεσαν” και τις ανάδειξαν οι περισσότερες διασημότητες.

Τσάντα από τη συλλογή SS 2018, της Folli Follie

Τσάντα από τη συλλογή SS 2018, Stradivarius

Εάν δεν τις προτιμάτε επιλέξτε τις πιο πρακτικές και super στυλάτες, μικρές τσάντες, που “φοριούνται” χιαστί! Συνδυάζονται με τα πάντα και θα σας βολέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς, για να γίνουν οι «αυτοκόλλητες» σας!

Τσάντα από τη συλλογή SS 2018, Stradivarius

Θα τις φορέσετε το πρωί με παντελόνι ή φούστα, το απόγευμα με φόρεμα και το βράδυ με κοστούμι ή και τουαλέτα! Αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα και το στιλ που σας ταιριάζει. Χωράνε τα απολύτως αναγκαία, απελευθερώνουν τα χέρια και σας απαλλάσσουν από το περιττό βάρος αχρείαστων πραγμάτων που ρίχνετε στην τσάντα!

Δημιουργίες από τη συλλογή SS 2018, του ιταλικού οίκου Versace

Βέβαια, στην παραλία θα αξιοποιήσετε όλες τις μεγάλες και άνετες τσάντες σας, που χωρούν τα πάντα! Και σ’ αυτό τον τομέα οι μεγάλοι μετρ της μόδας έχουν έντονη άποψη: Καλάθια, πλεκτές δημιουργίες, ψάθινες και πολύχρωμες είναι όλες στη μόδα!

Καλοκαιρινή πρόταση από τη συλλογή SS 2018, του γαλλικού οίκου Dior

Καλοκαιρινή τσάντα από τη συλλογή SS 2018, Folli Follie

Μάθετε περισσότερα για τη Folli Follie στο https://www.facebook.com/FolliFollieCyprus/

Μάθετε περισσότερα για την Stradivarius στο www.stradivarius.com

Δείτε περισσότερα στο βίντεο πιο κάτω

MadameLeFo