Άρωμα που απογειώνει, it’s like fever!  

Ψάχνετε για το άρωμα που θα φορέσετε τώρα το φθινόπωρο; Εμείς βρήκαμε για σας ένα από τα πιο σαγηνευτικά αρώματα της σεζόν! Σήμερα σας ξεναγούμε στο Fever, το νέο μεθυστικό άρωμα του Jimmy Choo. Δοκιμάστε το και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σας!   

ΆρωμαΗ γυναίκα Jimmy Choo φοράει τις χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες του αγαπημένου της σχεδιαστή… Είναι λαμπερή και σίγουρη για τον εαυτό της, κινείται με αυτοπεποίθηση. Ανυπομονεί να ζήσει μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση, μουσική και χορό. Ανεπιτήδευτα κομψή και αυθόρμητα γοητευτική, κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο της.

Give me some… fever

Το άρωμά της; Με την πλούσια και μεθυστική αύρα του, το  Jimmy Choo Fever είναι η αποτύπωση της δύναμής της, και εκφράζει την ελευθερία της.

ΆρωμαΧάρη στη σαγηνευτική, λουλουδάτη (floral gourmand) ευωδιά του, με κομψές και γοητευτικές νότες από καβουρντισμένα αμύγδαλα και πλούσιο νέκταρ από μαύρα δαμάσκηνα, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Άρωμα για την… ιστορία

Το 2018, ο οίκος Jimmy Choo λανσάρει το Fever, την επιτομή της απελευθερωμένης γυναίκας Jimmy Choo, με μια αίσθηση της ηδονής. Είναι ανεξάρτητη και η αύρα που μαγνητίζει.

ΆρωμαΤο Jimmy Choo Fever έρχεται να συμπληρώσει την «γκαρνταρόμπα» με τη συλλογή των γυναικείων αρωμάτων, που αποτελείται κατά βάση από το Jimmy Choo Edp και το Jimmy Choo L’Eau.

ΆρωμαΜια εθιστική νέα ευωδιά που την οδηγεί σε έναν κόσμο στον οποίο μπορεί να χορεύει κατά τη διάρκεια της νύχτας και να μαγνητίζει όλα τα βλέματα.  Αυτό το νέο μεθυστικό άρωμα παρασύρει όποια γυναίκα το επιλέγει να το φορά σ’ έναν ατελείωτο χορό που θα διαρκέσει μέχρι το ξημέρωμα… Γι’ αυτό και την κάνει γίνεται πόλος έλξης στο δικό της λαμπερό σύμπαν.

ΆρωμαΤο Jimmy Choo Fever αναδεικνύει μία νέα πλευρά της γυναίκας Jimmy Choo, εξωστρεφή, διασκεδαστική και χαρούμενη. Το Jimmy Choo Fever επιβεβαιώνει τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στη σύγχρονη εποχή, χάρη σ’ ένα επιβλητικό και σαγηνευτικό άρωμα, όπως  και η λάμψη της θηλυκότητάς της και της ανεξαρτησίας της.  Όπως τ’ αγαπημένα της χρυσά παπούτσια Jimmy Choo, είναι ο τέλειος σύντροφός της στη διάρκεια μίας έντονης βραδιάς, γεμάτης υποσχέσεις.

Άρωμα με floral gourmand καρδιά

Ένα παιχνίδι που υπνωτίζει ανάμεσα σε λουλουδάτες και γλυκιές αντιθέσεις, το Jimmy Choo Fever είναι ένα νέο μεθυστικό ελιξίριο που συνοδεύει τη γυναίκα που το φοράει, αφήνοντας μία αισθησιακή αύρα που μαγνητίζει.

ΆρωμαΓια τη νέα αυτή δημιουργία, συνεργάστηκαν δύο αρωματοποιοί, η Nathalie Lorson, με έδρα της το Παρίσι, και η Honorine Blanc, που ζει στη Νέα Υόρκη. Και εξερεύνησαν νέες εκφάνσεις του αμύγδαλου και του νέκταρ μαύρου δαμάσκηνου, για να δημιουργήσουν τελικά το απόλυτο άρωμα για τη γυναίκα που είναι ανεπιτήδευτα σαγηνευτική και μπορεί να ελέγχει η ίδια τη μοίρα της.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα λουλουδάτο και μεθυστικό άρωμα, που θα ταιριάζει απόλυτα στη γοητεία της νύχτας που θα μαγνητίζει και θα ενσαρκώνει το γυναικείο αισθησιασμό,”, αναφέρουν οι αρωματοποιοί. “Ανακαλύψαμε μία νέα πηγή αισθησιασμού, μακριά από τις παραδοσιακές γλυκές νότες. Μία νότα από καβουρδισμένο αμύγδαλο, που κρύβει πολλές αντιθέσεις και πάλλεται ανάμεσα σε έντονα αρωματικές νότες σπόρων tonka και την αισθησιακά λουλουδάτη πουδρέ νότα από ηλιοτρόπιο. Στην αρχή , ενισχύεται από νέκταρ μαύρου δαμάσκηνου και στο τέλος τυλίγεται με ζεστές και φιλήδονες νότες βενζόης και σανταλόξυλου, αποκαλύπτοντας ένα μοναδικό πέπλο που υπνωτίζει.”

Άρωμα σε εμβληματικό μπουκάλι, object of desire 

Άρωμα

Το εμβληματικό μπουκάλι Jimmy Choo αυτή τη φορά “ντύνεται” μ’ ένα  υπέροχο λακαριστό, βαθύ δαμασκηνί χρώμα. Η πολύπλευρή επιφάνειά του δημιουργεί ένα παιχνίδι με το φως και επιτρέπει στο άρωμα ν’ ακτινοβολεί από το κέντρο του. Το περίφημο τετράγωνο καπάκι του  εμφανίζεται σ’ ένα πλούσιο δαμασκηνί χρώμα, που ταιριάζει απόλυτα με το μπουκάλι και περιβάλλεται με ένα χρυσό μεταλλικό δαχτυλίδι, σαν μία extra αστραφτερή πινελιά πολυτέλειας. Στο κουτί, το εμβληματικό μοτίβο φιδίσιου δέρματος των παπουτσιών και αξεσουάρ του Jimmy Choo, ντύνεται μ’ ένα μεταλλικό δαμασκηνί χρώμα που καθρεφτίζει το φως και η ανάγλυφη επιφάνειά του δίνει την αίσθηση πραγματικού δέρματος φιδιού. Το λογότυπο αναδεικνύεται μέσα σ’ ένα μαύρο πλαίσιο με χρυσό περίγραμμα…

Άρωμα και διαφημιστική καμπάνια

Όλα τα κεφάλια γυρίζουν καθώς μπαίνει στο nightclub «I Want Choo», και λάμπει από το φως που εκπέμπει το μεταλλικό φόρεμα της και οι ψηλοτάκουνες, χρυσές γόβες της.Άρωμα Σχεδόν ξεχνά ότι βρίσκεται έξω για μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση, η μουσική την μαγεύει καθώς χτυπά τα πόδια της και ανεβαίνει στην πίστα για να χορεύει όλη τη βραδιά. Κινείται στο ρυθμό και ζωντανεύει, η ενέργεια και η χαρά της ζωής (joie de vivre) που την κάνουν να λάμπει ακόμη πιο πολύ, αντανακλώντας το άρωμα στο δαμασκηνί μπουκάλι του.

Δείτε εδώ το σχετικό βιντεάκι της διαφημιστικής καμπάνιας του Fever

Μετά απ’ όλα αυτά, ακόμα περιμένετε; Κλείστε το laptop και φύγατε για τα καταστήματα για να μυρίσετε το Fever σας! Κι αν δεν πειστείτε ότι είναι ΤΟ άρωμα που θα σας σαγηνεύσει, τότε τα ξαναλέμε! Υπόψην, θα το βρείτε σε συσκευασίες των 40ml, 60ml και 100ml.

Άρωμα

Give me some more… Fever!

 

MadameLeFo