Sparkle Clash: Ό,τι λάμπει είναι… χρυσός!  

Ό,τι λάμπει είναι… χρυσός!  Το αστέρι, πάνω απ’ τη φάτνη στη Βηθλεέμ, έλαμπε σαν ένας ασημένιος δίσκος…  Κι ένα από τα δώρα των τριών μάγων στο νεογέννητο Χριστό ήταν ο χρυσός… Eίναι επόμενο λοιπόν, στις γιορτινές εξόδους να «φοράμε» ότι πιο λαμπερό, για να μας χαρίζει τη μεγαλοπρέπεια που αναζητάμε στις εμφανίσεις μας. Γι’ αυτό κι εμείς επιλέγουμε για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς την πιο λαμπερή συλλογή του 2016, την Sparkle Clash, που έφθασε στα χέρια μας κατευθείαν από τον μαγικό πλανήτη της Y.S.L. Beauté. Μια έκρηξη αστεριών, μια ωδή στη λάμψη, ένα μακιγιάζ πολύ, μα πολύ γιορτινό! Διαφορετικό από ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα!  Προετοιμάσου για κάτι ανατρεπτικό, σέξι, και πολύ Y.S.L..

 

Lets sparkle

Picture7

Εμείς εδώ στο MadameLeFo είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι όλα τα προϊόντα της συλλογής, ενώ ο Lloyd Simmonds, ο Διευθυντής Δημιουργικού για το Μακιγιάζ της YSL Beauté, εξηγεί το concept της συλλογής Sparkle Clash, με πρωταγωνίστριά της την εκρηκτική Cara Delevingne, και μούσα του οίκου Y.S.L. τα τελευταία χρόνια.

Lloyd Simmonds, -model-size-image-1

 

«Η ιδέα πίσω από αυτό το εορταστικό look ήταν να αναθεωρήσουμε την παλιά νοοτροπία που προστάζει την εξαντλητική εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων καλλυντικών, μόνο και μόνο επειδή έφτασε ξανά η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου. Ήθελα το glamour να ξαναγίνει διασκεδαστικό και όλα να μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα, έτσι ώστε ακόμη και το μακιγιάζ να μοιάζει με ένα πάρτι. Αυτό, εξάλλου, δεν είναι και όλο το νόημα της γιορτινής περιόδου;», λέει ο Lloyd Simmonds.

Η συλλεκτική έκδοση

Μόλις έφθασε στα χέρια μου η Sparkle Clash, αυτή η πολυπόθητη, πολυχρηστική παλέτα που λατρεύουμε όλες, φέτος στη συλλεκτική της έκδοση, μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη «επαφή»! Από την εξωτερική της εμφάνιση αιχμαλώτισε αμέσως το βλέμμα μου! Με το που άνοιξα αυτή την αστραφτερή, κομψή παλέτα με καθήλωσε κι άρχισα να την περιεργάζομαι. Είναι γεμάτη με όλα τα must have χρώματα για το γιορτινό μου μακιγιάζ, αφού η YSL Beauté φρόντισε να μου αποδείξει πως ο εκρηκτικός συνδυασμός του χρυσού και του ασημί δεν είναι τόσο απόμακρος, αλλά μου χαρίζει ένα ασυνήθιστο και πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

MULTI USAGE PALETTE COLLECTOR_OPENED

Ανάμεσα στις εύχρηστες αποχρώσεις της με τις βελούδινες υφές, ανακάλυψα ένα highlighter με ροζ και χρυσούς τόνους βάσης, τέσσερις σκιές για τα βλέφαρα σε αποχρώσεις του δαμασκηνί, του χρυσού, του μπρονζέ και του μεταλιζέ ροζ, αλλά και δύο χρώματα για τα χείλη, ένα υπέροχο nude κι ένα εντυπωσιακό κόκκινο. Κι επειδή περιλαμβάνει και τα απαραίτητα απλικατέρ, αυτή η κομψή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική παλέτα θα με συντροφεύει όπου κι αν βρίσκομαι!

How to?

Μπορεί να αναρωτιέσαι πώς μπορείς να μετατρέψεις το μακιγιάζ σου από πρωινό σε βραδινό έχοντας στη διάθεσή σου μόνον αυτή την παλέτα. Η συμβουλή μου είναι μια και μοναδική: Ακολούθησε τα μυστικά του Lloyd Simmonds:  «Είναι πανεύκολο», λέει. «Για να δώσεις ένταση σε ένα απλό, καθημερινό look –π.χ. με μπεζ-καφέ χρώματα στα μάτια και nude χείλη– απλώνεις λίγο χρυσό στο άνω βλέφαρο και κάτω από το φρύδι, και, στη συνέχεια, υπογραμμίζεις τα μάτια σου με τη δαμασκηνί σκιά.

 

Εφαρμόζεις το highlighter κατά μήκος των ζυγωματικών σου, έπειτα επιλέγεις είτε ένα πιο εντυπωσιακό look με κατακόκκινα χείλη, είτε ένα πιο απλό στιλ με το πάντα κομψό nude χρώμα.» Τόσο απλά!

Χείλη για… φίλημα!

Πάντως, όσα φιλιά κι αν σκέφτεσαι να δώσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς ένα είναι βέβαιο: Το Rouge Pur Couture στη συλλεκτική έκδοση Sparkle Clash είναι εδώ για να έχεις τα χείλη σου…. αλώβητα!  Είναι το κραγιόν που σε “ντύνει” και ακτινοβολεί με την δική του εμφάνιση. Εξωτερικά, μια βροχή αστεριών, χρυσαφένια και ασημένια πεφταστέρια διακοσμούν τη θήκη του.

Picture8

Εσωτερικά, αυτό το εξαιρετικό κραγιόν μεταμορφώνεται σε ένα ξεχωριστό, μοναδικό δώρο, για τον εαυτό σου (εννοείται), χάρη στο υπέροχο αστέρι που βρίσκεται χαραγμένο στην επιφάνειά του. Κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια και nude, ένα ροζ κόκκινο κι ένα στο χρώμα του σάπιου μήλου: Είναι οι rock-stars της συλλογής και ένα σίγουρα θα γίνει δικό σου. Με πλούσια, κρεμώδη υφή και έντονο, πλούσιο χρώμα, είναι μια εντυπωσιακή σειρά που θα τη λατρέψεις. Υπόψην, αυτές οι αποχρώσεις κυκλοφορούν σε συσκευασίες συλλεκτικής έκδοσης, γι’ αυτό σπεύσε να αποκτήσεις το δικό σου τώρα!

Άγγιγμα πολυτέλειας

Εδώ και χρόνια, καμιά γυναίκα δεν αποχωρίζεται το Touche Éclat της! Ούτε κι εγώ, εννοείται! Αυτό το μαγικό ραβδάκι του Y.S.L. που φωτίζει, βελτιώνει και τονίζει την επιδερμίδα μου, και της δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Picture9

Φέτος όμως, το Touche Éclat στη συλλεκτική έκδοση Sparkle Clash έχει αστραφτερό αμπαλάζ, στολισμένο με χρυσές και ασημένιες νιφάδες, για να κάνει την καθημερινή σου ομορφιά ακόμη πιο ξεχωριστή, μοναδική. 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, φτάσαμε μια ανάσα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων και όλες μας είμαστε έτοιμες πια για τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές εμφανίσεις με την συλλογή Sparkle Clash της Y.S.L. Beauté.

Καλές γιορτές λοιπόν!


 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo