Lily-Rose Depp: Το “μήλο” κάτω απ’ τη… μηλιά!


vparadis13_v_1jun10_PA

Η Vanessa Paradis, η γοητευτική γαλλίδα ηθοποιός/τραγουδίστρια/μοντέλο, έχει “παραδοσιακή” σχέση με τον γαλλικό οίκο  Chanel, αφού από το 1991 ήταν το θρυλικό μοντέλο που πρωταγωνίστησε στην διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Chanel Coco. Οι παλιότερες θα θυμούνται τη Vanessa που για χάρη της καμπάνιας (δια χειρός Jean-Paul Goude) μεταμορφώθηκε σε παραδείσιο πουλί και εγκαταστάθηκε μέσα σ’ ένα κλουβί για να προβάλει τη μοναδικότητα της αρωματικής δημιουργίας .

Από τότε βέβαια, δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στο πλευρό του οίκου που ανέδειξε την ομορφιά της. Συμμετείχε σε πάμπολλες καμπάνιες τόσο για τις τσάντες και τα αξεσουάρ Chanel, ενώ τελευταία την είδαμε και στην διαφήμιση του Rouge Coco, να γοητεύει τους πάντες με το ανεπανάληπτο ύφος της. cb-rougecoco

Τώρα ήρθε η στιγμή να “παραδώσει” τη σκυτάλη στην Lily-Rose Depp, την 16χρονη κόρη της – που απέκτησε κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σχέσης της με τον Johnny Depp. Έτσι, ήταν επόμενο, η Lily-Rose να ακολουθήσει τα αχνάρια της μητέρας της και φυσικά, το μήλο να πέσει κάτω απ’ τη… μηλιά, όπως λέει και η παροιμία μας!

Lily-Rose Depp, el nuevo rostro de Chanel N°5 L'EAU

Η νεαρή ηθοποιός/μοντέλο, όπως μας ανακοινώθηκε απευθείας απ’ τον οίκο Chanel στο Παρίσι, επιλέγηκε να είναι το πρόσωπο για το νέο άρωμα της σειράς No5, L’ Eau. Το άρωμα δημιούργησε ο αρωματοποιός του οίκου Olivier Polge, όμως, θα πρέπει να αναμένουμε λίγους μήνες ακόμη, αφού τόσο το άρωμα, όσο και η καμπάνια υπολογίζεται να κάνουν το ντεμπούτο τους το Φθινόπωρο του 2016.

No5, L' Eau Screen-Shot-2016-05-23-at-16.42.17

Η 16χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis αντιπροσωπεύει το στιλ και το πνεύμα της γενιάς της. «Η Lily-Rose ενσαρκώνει τη γενιά της, τις αξίες της ελευθερίας και της τόλμης. Η Lily-Rose προσδίδει νεανική φρεσκάδα και ομορφιά στο εμβληματικό άρωμα του οίκου μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Chanel.

 

Η Lily-Rose Depp έχει «κερδίσει» επάξια το νέο της ρόλο, και αυτό οφείλεται στο μοναδικό στιλ και τη φρεσκάδα της. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον γαλλικό οίκο, αφού από τον Σεπτέμβριο του 2015 την επέλεξαν για τη διαφημιστική καμπάνια της συλλογής γυαλιών Chanel, Pearl, ενώ πέρσι συμμετείχε στο  fashion show Haute Couture Fall Winter 2015/2016 του οίκου Chanel.

untitled-article-1448106030

Η δραστήρια 16χρονη δεν ασχολείται μόνον με το μόντελινγκ, αλλά και με την υποκριτική. Σύντομα θα την δούμε σε τρεις ταινίες: στο “Yoga Hosers,” σε σκηνοθεσία Kevin Smith με συμπρωταγωνιστή τον πατέρα της, Johnny Depp. Στο “Planetarium,” σε σκηνοθεσία της Rebecca Zlotowski, και στο “The Dancer” της Γαλλίας Stéphanie Di Giusto.

lily-rose-depp

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo