Τα 3 πιο εντυπωσιακά φούξια κραγιόν για το καλοκαίρι

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να προσθέσεις λίγο χρώμα στο μακιγίαζ  σου και να ρισκάρεις περισσότερο με τις επιλογές σου. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις; Μα φυσικά επιλέγοντας ένα από τα πιο έντονα φούξια κραγιόν, που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά!

Marchesa-makeup-by-MAC

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μείνει κολλημένες στο nude και το ανοιχτό ροζ. Αυτά τα χρώματα όμως, δεν είναι και τόσο κολακευτικά, ειδικά τώρα που έχεις ήδη αποκτήσει το μαύρισμα σου. Και από το να πειραματίζεσαι με τις σκιές  και τα χρωματιστά eyeliner, νομίζω πως είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις με τα όμορφα σου χείλη. Το φούξια κραγιόν είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και το έχουμε δει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Ο makeup artist Βαλεντίνο Νικολάου προτείνει τα 3 αγαπημένα του φούξια κραγιόν για το καλοκαίρι τoυ 2016 για να είστε μέσα στο πνεύμα της μόδας.

                                                     

       DIOR, DIORIFIC

No 770 FANTASTIQUE

13595975_10155134993076164_34954350_n

  Ένα θρυλικό κραγιόν που φέρει την υπογραφή του οίκου Dior σε μια συσκευσία που μοιάζει με κόσμημα. Πρόκειται για ένα μακράς διαρκείας κραγιόν με ματ φινίρισμα, που εφαρμόζεται  πολύ εύκολα στα χείλη και είναι ιδανικό  για τις πιο chic εμφανίσεις σας. 

 

       YSL SAINT LAURENT

                  No 19               

                                                                                                                                                       

               img-thing

O Y.S.L. ήταν από τους πρώτους οίκους που είχε κάνει την ανατροπή με τη δημιουργία του πρώτου φούξια κραγιόν, που δεν ήταν άλλο από το Νo 19 Fuchia. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτό το κραγιόν κυκλοφορεί μέχρι σήμεα, στη σειρά Rouge Pur Couture.  

 

                                                           

TOM FORD

ELECTRIC PINK

                                               

_10612393

               

  Σπάνια και εξωτικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα από σπόρο σόγιας, βραζιλιάνικο murumuru, βούτυρο και έλαιο χαμομηλιού συνθέτουν μία ultra κρεμώδη υφή με απίστευτα απαλή εφαρμογή. Έτσι κι αλλιώς, τα κραγιόν του Tom Ford περιέχουν ειδικά επεξεργασμένα μόρια χρώματος, που δίνουν πολύ χρώμα, αλλά και φωτεινότητα στα χείλη.                                                                                                                                                                                                                                            

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo