Korres, στον προορισμό του «παράδεισου» της ομορφιάς

Κάνουμε μια στάση στο Νο21 για μια αναγνωριστική… έφοδο στο ολοκαίνουριο κατάστημα KORRES. Στόχος μας; Να εντοπίσουμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας στις γιορτές. Και επειδή και οι δυο μας λατρεύουμε αυτό το brand, είμαστε απόλυτα βέβαιες ότι θα βρούμε ακριβώς ότι ψάχνουμε.

 

Σάββατο πρωί και είπαμε να το αφιερώσουμε στον εαυτό μας και στην ομορφιά μας. Βγήκαμε για μια βόλτα στην λεωφόρο Μακαρίου, στην Λευκωσία, που ξαναγεννημένη πια, έχει βάλει τα γιορτινά της. Κατηφορίζοντας και αφού περάσαμε τη “Λεωφόρο των Χριστουγέννων” με τα ξύλινα “σπιτάκια” της, λέμε να κάνουμε μια στάση στο Νο21 για μια αναγνωριστική… έφοδο στο ολοκαίνουριο κατάστημα KORRES. Στόχος μας; Να εντοπίσουμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας στις γιορτές. Και επειδή και οι δυο μας λατρεύουμε αυτό το brand, είμαστε απόλυτα βέβαιες ότι θα βρούμε ακριβώς ότι ψάχνουμε.

1

Ο «παράδεισος» είναι… εδώ

Bέβαια, η αλήθεια είναι ότι κρατάει χρόνια αυτή… η κολόνια! Ήταν το 2008, όταν πρωτογνωρίσαμε τον Γιώργο Κορρέ, τον ιδρυτή και εμπνευστή της εταιρίας, και μας «μάγεψε» με την δημιουργικότητα και το όραμά του. Από τότε και για οκτώ χρόνια τώρα, μάς παρασύρει σε ένα κόσμο που λατρεύει την καινοτομία, τη μαγεία της ελληνικής γης και τα βότανα. Γι’ αυτό και ήταν επόμενο, στο εντυπωσιακό ολοκαίνουριο κατάστημα -στην Λεωφόρο Μακαρίου 21Γ- να ανακαλύψουμε τον επίγειο «παράδεισο» μας, έναν «παράδεισο ομορφιάς».

2

Και όταν λέμε «παράδεισο» το εννοούμε κυριολεκτικά, γιατί ο σχεδιασμός του αντανακλά την κατάθεση της ψυχής της ομάδας του Κορρέ. Με το που αντικρύσαμε την είσοδο του αστραπιαία ταξιδέψαμε στον κόσμο του… Η αισθητική της μας μετέφερε νοερά στο φαρμακείο των ’50s, ενώ με το που ανοίγει η πόρτα καταλαβαίνεις πως το εσωτερικό φτιάχτηκε με πάθος για τη χρήση χρωμάτων και υλικών, που θυμίζουν μεν το παρελθόν, αλλά είναι εμφανείς οι σύγχρονες επιρροές και η design άποψη.

 3

Και παρόλο που η είσοδος του σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα λιλιπούτειο μαγαζάκι, με το που διαβείς το κατώφλι του όμως- το τεράστιο ύψος και το σχεδόν απύθμενο βάθος του- νιώθεις άνετα για να επίλέξεις τα προϊόντα που έχεις κατά νου… Αλλά επειδή και ο τρόπος έκθεσής τους είναι φανταστικός σε κάνει να τα θέλεις όλα και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

H έξυπνη wish list

Προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, σαν «στρατιωτάκια» σε άρτια παράταξη, μάς προκαλούν με τις συνθέσεις, τα αρώματα και τα χρώματά τους. Ανάμεσά τους εντοπίσαμε super επιλογές για τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια μας με πανέξυπνα gift kits σε πολύ προσιτές τιμές, που ξεκινούν από μόλις 11€.

15355645_720649144764184_5854282794233622704_n

Βέβαια, το βλέμμα μας καρφώθηκε στο new entry της σεζόν, το Golden Krocus / Ageless Saffron Elixir, που χάρη στο πολύτιμο βιολογικό εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης (το πανέμορφο μωβ λουλουδάκι με τα σπάνια αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποίο φυτρώνει στα κροκοχώρια της Κοζάνης) που περιέχεται στη φόρμουλά του, μετατράπηκε σε ισχυρό ελιξίριο διαχρονικής νεότητας για κάθε σημάδι γήρανσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, για κάθε ηλικία. Και φυσικά μπήκε κατευθείαν στη wish list μας.

 20 χρόνια «Άγριο Τριαντάφυλλο»

Kαι επειδή φέτος το «Άγριο Τριαντάφυλλο» (το συστατικό που υπήρχε στο πρώτο προϊόν του Korres, στη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης) γιορτάζει τα 20 χρόνια του, επιλέγουμε την συλλεκτική, εξελιγμένη έκδοση του πρώτου εκείνου ελιξιρίου ομορφιάς -το λαδάκι προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ_ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ & ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Και το πιο εντυπωσιακό; Αυτό το λαδάκι δημιουργήθηκε από αληθινά πέταλα άγριου τριαντάφυλλου και είναι ενισχυμένο με μία μορφή βιταμίνης C (Super C), που δεκαπλασιάζει τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης.

Πρωταγωνιστής το μακιγιάζ

Ο έντονος φωτισμός στο χώρο θυμίζει εργαστήριο, ενώ η παρουσία του μετάλλου που εισάγει το βιομηχανικό στοιχείο, σε συνδυασμό με το ξύλο, τον μπρούντζο και το γυαλιστερό πλακάκι κάνουν το χώρο να σε κερδίζει και να νιώθεις σαν το σπίτι σου. Δυο εντυπωσιακά έπιπλα, το ένα αντίκρυ από το άλλο, φιλοξενούν όλα τα top selling προϊόντα και τα new entries του μακιγιάζ.

4 IMG_6647

Μέικ απ, πούδρες, σκιές, μάσκαρα, eye liner και κραγιόν, από φίνα, φυσικά συστατικά, απίστευτες υφές, μεγάλη διάρκεια και μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων, μας ξελογιάζουν. Η εξυπηρετική και προσοντούχα αισθητικός, μας ενημερώνει για τις νέες φόρμουλες, και μας κάνει να μην ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε…

 

140245Τελικά, επιμένουμε κλασικά, και επιλέγουμε την compact πούδρα «Άγριο Τριαντάφυλλο» και την CC Cream με SPF 30, Άγριο Τριαντάφυλλο, την μοναδική ενυδατική κρέμα για κάλυψη των ατελειών, που από τότε που κυκλοφόρησαν εξακολουθούν να είναι τα δύο must have του νεσεσέρ μας.

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο CC Cream SPF 30 Ενυδατική Κρέμα για Κάλυψη των Ατελειών

Υποκύπτουμε όμως, στον πειρασμό και των Twist eyeshadow, των σκιών σε μορφή μολυβιού, με την κρεμώδη, βελούδινη υφή, που απλώνουν στα βλέφαρα μ’ ένα πέρασμα και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό, φωτεινό χρώμα που διαρκεί 24 ώρες, χωρίς να μουτζουρώνει! Απλά τέλειες.

0123korresnew twisteyeshadow-500x500

 

Και επειδή πάντα ψάχνουμε τις πρακτικές συσκευασίες, επιλέγουμε και το Matte Twist Lipstick, γιατί έχει τη μορφή μολυβιού και χαρίζει στα χείλη μας ultra ματ τελείωμα με ακρίβεια και εξαιρετική διάρκεια. Και να θυμάσαι, ο συνδυασμός φυτικών λιπιδίων με το έλαιο από βατόμουρο και τη βιταμίνη Ε διατηρεί τα χείλη μας μεσ’ το κρύο του χειμώνα απαλά, λεία και απόλυτα ενυδατωμένα.

raspberry_matte_twist_lipstick_amorous_rose

Τελικά μετά από αρκετή ώρα περιπλάνησης στον μαγικό κόσμο του νέου καταστήματος Korres συμπληρώσαμε μόνον το πρώτο μέρος της wish list μας και αποχαιρετίσαμε τον «παράδεισό» μας! Δεν παραλείψαμε ωστόσο να δώσουμε ραντεβού για την επόμενη επίσκεψή μας ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο και να επιλέξουμε τα προϊόντα σώματος, τα αρώματά μας και τα kits για τους άντρες της ζωής μας… Stay tuned!

 

 IMG_6638

 

Extra info: Καλό είναι να ξέρεις – για να μην σε πιάνουν αδιάβαστη! – ότι το νέο κατάστημα KORRES προστέθηκε στο σύνολο των stand-alone καταστημάτων της που υπάρχουν σε 30 χώρες σ’ όλο τον κόμο.

1 Discussion on “Korres, στον προορισμό του «παράδεισου» της ομορφιάς”
  • Εξαιρετικό το όλο concept store του KORRES στην Λευκωσία, αν είναι εύκολο μπορούμε να μάθουμε το κατασκευάστη (designer) του υπέροχου αυτού χώρου?

    Ευχαριστώ
    Ελίνα

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo