Νυφικό μακιγιάζ: Φυσικό ή έντονο, βρες το look σου

Νυφικό μακιγιάζ: Φυσικό ή έντονο, βρες το look που σου ταιριάζει… Επιτέλους, φέτος παντρεύεσαι… Όμως, λόγω της πανδημίας, αγωνιάς λιγάκι παραπάνω για τα πάντα… Βέβαια, θα φροντίσεις να ακολουθηθούν όλα τα μέτρα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο… Και μετά απ’ όλα αυτά, έρχεται η αγωνία για την εμφάνισή σου… Ασφαλώς και ξέρεις πως ο μοναδικός, αδιαπραγμάτευτος σύμμαχος σου είναι το εντυπωσιακό μακιγιάζ! Πάμε να δούμε μαζί όλα τα πολύτιμα tips που συγκεντρώσαμε πριν το γάμο σου αποκλειστικά και μόνον για σένα… 

Διακριτικό ή έντονο, θα επιλέξεις ότι ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σου και θα αναδείξει στο maximum την φυσική σου λάμψη! Κι εμείς είμαστε εδώ… Θα σου δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές, που αν τις ακολουθήσεις δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα…

Αν όλα πάνε καλά, οι γάμοι θα αρχίσουν να πληθαίνουν. Και σύντομα πλησιάζει και ο δικός σου. Όμως, αγωνιάς για το πώς εκείνη τη μεγάλη μέρα θα αποτυπωθεί στο πρόσωπό σου η ευτυχία που θα πηγάζει από μέσα σου. Μην σε απασχολεί τίποτα, γιατί υπάρχει ένας και μοναδικός αδιαπραγμάτευτος σύμμαχος: Το εντυπωσιακό μακιγιάζ! Διακριτικό ή έντονο, θα επιλέξεις ότι ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σου και θα αναδείξει στο maximum την φυσική σου λάμψη! Οι make up artists σου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για το μακιγιάζ της πιο σημαντικής μέρας της ζωής σου.

Νυφικό μακιγιάζ: Δώσε βάση στη… βάση

Μια τέτοια μέρα όπως είναι η μέρα του γάμου σου θα πρέπει να εστιάσεις σε ένα και βασικό σημείο: Φρόντισε λοιπόν να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην βάση που θα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σουγια να γίνει ο τέλειος «καμβάς» όπου θα κάνεις το καλύτερο μακιγιάζ.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Μην ξεχνάς ότι το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι λαμπερό και να κάνει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Χρησιμοποίησε λοιπόν μια βάση πριν το foundation σου, που θα μπορέσει να σου χαρίσει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Προσπάθησε το foundation σου να είναι ακριβώς στο δικό σου φυσικό τόνο και φώτισε/ διόρθωσε με concealer τα σημεία που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη.

Νυφικό μακιγιάζ: Βάλε ρουζ

Εκείνη τη μεγάλη μέρα πρέπει να δείχνεις ξεκούραστη, με ροδαλά μάγουλα. Έτσι καλό είναι να επιλέξεις ένα ρουζ σε αποχρώσεις που θα σε φωτίζουν, όπως το ροζ ή το ροδακινί. Για να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου επίλεξε οπωσδήποτε μια bronze πούδρα.

Νυφικό μακιγιάζ: Μάτια… παλάτια

νυφικό μακιγιάζ[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”]  Στα βλέφαρά σου επίλεξε καλύτερα σκιές σε γήινες, μπρονζέ, χρυσές ή παστέλ αποχρώσεις, πάντα ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Ένα ελαφρύ smokey θα τονίσει το σχήμα των ματιών σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Αν έχεις γαλάζια ή πράσινα μάτια προτίμησε σκιές σε ζεστό καφέ, ανθρακί, μαύρο, μωβ, δαμασκηνί, χρυσαφί ή χάλκινο.

νυφικό μακιγιάζ[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Για τα καστανά μάτια δεν υπάρχει περιορισμός καθώς τούς ταιριάζουν όλα τα χρώματα κι επιπλέον τα ζωηρά μπλε και πράσινα.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη σκιά για το κινητό βλέφαρο και με μια πιο σκούρα για να τονίσεις τις εξωτερικές γωνίες στις οποίες θα δώσεις ανοδική φορά χρησιμοποιώντας ένα μαύρο μολύβι ή eye-liner, χαρίζοντας στο βλέμμα σου μυστήριο και γοητεία.

Χείλη για αμέτρητα φιλιά

νυφικό μακιγιάζ[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”]  Τα χείλη σου μια τέτοια μέρα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και λαμπερά. Γι’ αυτό, φρόντισε να επιλέξεις αποχρώσεις που σε κολακεύουν, όπως το απαλό ροζ, το μπεζ, ή το ροδακινί.

νυφικό μακιγιάζ[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Οι πιο τολμηρές μπορούν να επιλέξουν  τη μέρα του γάμου τους ακόμη και το κόκκινο. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση, φρόντισε να μακιγιάρεις διακριτικά τα μάτια και τα μάγουλα σου, με φυσικές αποχρώσεις, ώστε το κέντρο της προσοχής στο μακιγιάζ να είναι τα χείλη και μόνον τα χείλη σου.

νυφικό μακιγιάζ[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”]  Να θυμάσαι βέβαια, ότι το κόκκινο είναι ιδανικό χρώμα για να δηλώσεις το πάθος σου και ταιριάζει, ανάλογα με την απόχρωσή του σε όλες τις γυναίκες. Πάντως, εάν είσαι ξανθιά επίλεξε το κόκκινο της φωτιάς ή το πορτοκαλοκόκκινο.

νυφικό μακιγιάζ

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με σκούρα μαλλιά κολακεύει το κόκκινο του κρασιού και το βυσσινί, ενώ στις πιο μελαχρινές επιδερμίδες ταιριάζει το βαθύ κόκκινο του τριαντάφυλλου και το μπορντό.

Πολύτιμα tips  

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Λίγες μέρες πριν το γάμο σου φρόντισε να κάνεις μια περιποίηση προσώπου, έτσι ώστε να έχεις καθαρό δέρμα, σαν καμβά, που θα υποδεχθεί το μακιγιάζ σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Ενίσχυσε και εκ των έσω το δέρμα και τη λάμψη σου, πίνοντας ειδικά την τελευταία εβδομάδα πριν από το ευτυχές γεγονός άφθονο μεταλλικό νερό- τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Το βράδυ πριν το γάμο σου χαλάρωσε κάνοντας μια βαθιά τονωτική και ενυδατική μάσκα προσώπου και απλώνοντας σε πρόσωπο και σώμα μια δροσιστική αναζωογονητική λοσιόν σε μορφή body mist.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Μην αλλοιώνεις τα χαρακτηριστικά σου προσπάθησε να υπάρχει αρμονία στο μακιγιάζ σου, έτσι ώστε να νιώθεις ο εαυτός σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα και ανεξίτηλο κραγιόν για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια του γάμου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”]  Μπορείς να δοκιμάσεις ψεύτικες βλεφαρίδες ή απλώς τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Πρόσθεσε κάποιες πινελιές στο μακιγιάζ σου, ανάλογα με τα χρώματα της ανθοδέσμης σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Επειδή θα φωτογραφηθείς πολλές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου σου μην ξεχάσεις να βάλεις το ίδιο χρώμα πούδρας που θα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σου και στα αυτιά και στα χέρια σου.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Στο τέλος, κάθε νύφη είναι εκθαμβωτική! Το ίδιο θα ισχύει και για σένα! Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα σήμερα κιόλας τις προετοιμασίες…

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo