Μικρά μυστικά για απόλυτη ομορφιά!

Female Portrait-1758787

Έντονοι ρυθμοί ζωής, ρύπανση και περιβαλλοντικές επιθέσεις κάνουν την επιδερμίδα να χάνει τη φρεσκάδα και τη λάμψη. Καιρός λοιπόν, να ανανεωθείτε! Χαρίστε μερικά λεπτά αναζωογόνησης καθημερινά στον εαυτό σας κάνοντας πράξη απλά μικρά μυστικά ομορφιάς. Μυστικά ομορφιάς που συγκεντρώσαμε από φίλες, από αισθητικούς και από μένα κατά κύριο λόγο! Βάλτε τα στη ζωή σας και κάντε τα πράξη. Εάν έχετε και εσείς το δικό σας μικρό μυστικό ομορφιάς στείλτε το μας για να το μάθουμε και οι υπόλοιπες.

Μακιγιάζ αναλλοίωτο για ώρες

Βάφεστε τέλεια αλλά μετά από μια δύο ώρες πρέπει να τρέχετε στον καθρέφτη να ανανεώσετε το ρουζ σας; Οι σκιές, το κραγιόν και το ρουζ είναι τα προϊόντα που αλλοιώνονται πιο εύκολα. Τι να κάνετε για να απαλλαγείτε απ’ αυτό το άγχος;

makeup-brushes-foundation Έχουμε και λέμε: Αρχικά 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας θυμηθείτε να απλώσετε σε καθαρό πρόσωπο την ενυδατική σας κρέμα και να περιμένετε να την απορροφήσει το δέρμα σας. Στη συνέχεια μακιγιαριστείτε κανονικά και λίγο πριν αφήσετε τον καθρέφτη σας ελεύθερο ψεκάστε με ένα ειδικό σπρέι φιξαρίσματος του μακιγιάζ 2 φορές μόνο με τεντωμένο το χέρι σας από ψηλά ώστε να πέσουν μερικές σταγόνες της σε όλο το μήκος του προσώπού σας. Αυτό το προϊόν θα διατηρήσει το μακιγιάζ αναλλοίωτο στο πρόσωπο σας για περισσότερη ώρα απ’ όση μπορείτε να φανταστείτε.

lips 9

Όσο για το κραγιόν σας θυμηθείτε να ταμπονάρετε λίγο make up στα χείλη σας πριν το απλώσετε – πάντα με πινελάκι. Είναι το βασικότερο τρικ των make up artists για να αυξήσουν τη διάρκεια του στα χείλη των μοντέλων τους.

Κοιμάστε βαμμένες;

Μην το κάνετε ποτέ ξανά, γιατί έτσι αφήνετε κλειστούς όλους τους πόρους του δέρματος σας. Το ακούτε συχνά αλλά δε δίνετε και τόση σημασία τελικά; Κακώς. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα σας αναπνέει περισσότερο απ’ ότι τις άλλες ώρες. Για σκεφτείτε πως εάν έχει απλωμένο το αγαπημένο σας make up δεν αναπνέει, οπότε και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα δείτε θαμπή και κουρασμένη την επιδερμίδα σας.

02a10g0r

Θυμηθείτε λοιπόν, όσο κουρασμένες κι αν είστε από το βραδινό ξενύχτι να ξεβάφεστε και να πλένετε το πρόσωπό σας. Αν χρησιμοποιείτε μαντηλάκια καθαρισμού μην αμελείτε και πάλι να πλένετε το πρόσωπό σας.

 

Πως θα ξεβαφτείτε σωστά

Απλώστε το γαλάκτωμα σας σε σημεία του προσώπού σας με τα χέρια σας και σκουπίστε με καθαρό βαμβάκι ξεκινώντας από το μέτωπο και φτάνοντας στο πηγούνι για 2 με 3 φορές. Τα μάτια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, γιατί κάποιες λάθος κινήσεις σας (π.χ. τραβώντας τις άκρες των ματιών σας ή τρίβοντας τα μάτια σας) μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα και τα πρώτα στάδια εμφάνισης ρυτίδων. Απλώστε επάνω σε δύο δίσκους καθαρισμού λίγο από το προϊόν ντεμακιγιάζ και αφήστε τους για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στα κλειστά μάτια σας ώστε να μαλακώσουν οι σκιές και η μάσκαρα. Κατόπιν καθαρίστε τα μάτια με τους ίδιους δίσκους από πάνω προς τα κάτω και ποτέ ανάποδα ή κυκλικά. Φροντίστε επίσης να ξεπλένετε το πρόσωπο σας κάθε φορά που ξεβάφεστε ή να απλώνετε την τονωτική λοσιόν σας.

 

Τρικ για τέλεια επιδερμίδα

Washing-face-5

Κρατήστε τα χρόνια μακριά από το πρόσωπό σας πλένοντας το καθημερινά πρωί – βράδυ με παγωμένο νερό. Μπορεί να μη το αντέχετε, όμως αποδεδειγμένα το παγωμένο νερό συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Αφήστε την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει για λίγο, και στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική κρέμα σας.

 

Εξαφανίστε τις σακούλες!

Εσείς μπορεί να κοιμηθήκατε αρκετά για να φαίνεστε ξεκούραστες, αλλά οι σακούλες κάτω από τα μάτια σας παραμένουν φουσκωμένες και αντιαισθητικές στο πρόσωπό σας. Ένα κόλπο για να ξεπρήξετε μέσα σε μερικά λεπτά τα μάτια σας είναι να πάρετε δύο δίσκους καθαρισμού (από βαμβάκι) και να τους διπλώσετε στη μέση τον καθένα ξεχωριστά. Βρέξτε τους λίγο με παγωμένο νερό και βάλτε τους για δύο λεπτά στην κατάψυξη να παγώσουν. Κατόπιν βάλτε τα μισοφέγγαρα των δίσκων κάτω από τα μάτια σας και αφήστε τα για 10 λεπτά. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο ακόμα και με σταγόνες από γάλα αντί για νερό στους δίσκους ή να αφήσετε τους βρεγμένους δίσκους κάτω από τα μάτια σας όλη τη νύχτα και κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Θα ξυπνήσετε σίγουρα ευχάριστα.

Woman Getting Facial

 

Τέλος, θυμηθείτε και το τρικ με τις φετούλες από αγγουράκι που έβαζε πάντα στα μάτια της η γιαγιά σας… Γιατί το έκανε; Πολύ απλά, το φρέσκο αγγουράκι κάνει πολύ καλή δουλειά κάτω από τα μάτια και ενυδατώνει την περιοχή θαυμάσια!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo