Με έμπνευση τους σύγχρονους θεούς του Ολύμπου

Μετά το Invictus του 2013 και το Olympéa Eau de Parfum του 2015, ο Paco Rabanne συνεχίζει να αντλεί την έμπνευσή του από τις θεότητες του Ολύμπου και μας καλεί να μεταμορφωθούμε… Έτσι, ξαναφέρνει στη μόδα τα δροσερά αρώματα με δυο νέες εκδοχές που είναι εμπνευσμένες από το αθλητικό πνεύμα, τον ανταγωνισμό και τη νίκη.

Δυο δροσερές εκδοχές

Το ανδρικό άρωμα Invictus και το γυναικείο Olympéa λανσάρονται σε μορφή Aqua, για να τονίσουν περισσότερο τον υδάτινο χαρακτήρα των αρχικών συνθέσεων τους. Κλεισμένα σε μπουκάλια που έχουν το αρχικό τους σχήμα, αλλά σε “παγωμένο” γυαλί, θα γίνουν τα must have της νέας σεζόν.

Γίνε… θεά

 

Το Olympéa Aqua είναι γεμάτο πικάντικη φρεσκάδα: Ανοίγει με την φρεσκάδα του Καλαβριανού περγαμόντου, τα υδάτινα ακόρντα και το πετί γκρέιν που οδηγούν στην καρδιά του άνθους τζίντζερ. Η δύναμη του αρώματος αντικατοπτρίζεται στην βάση της αλατισμένης βανίλιας, του ζωϊκού άμπερ και του ξύλου κασμίρ.

Γίνε… θεός

Το Invictus Aqua ανοίγει με ένα συνδυασμό γεμάτο ενέργεια, από γκρέιπ φρουτ, γιούζου και ροζ πιπέρι. Οι θαλάσσιες νότες στην καρδιά του τυλίγονται στα ακόρντα των φρέσκων φύλλων βιολέτας. Η δυνατή ευωδιά του ξύλου guaiac “παντρεύεται” με το ζωϊκό άμπερ και το ξυλώδες κεχριμπάρι στην βάση.

PACO RABANNE_INVICTUS & OLYMPEA AQUA_PACKSHOT

Απλά το πιο… θεϊκό ντουέτο!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo