Αισθησιακό, πολυτελές «απόκτημα» για την Estee Lauder

parfums-img_4043-big (1)
Πριν λίγους μήνες απολάμβανε τον ήλιο της Λεμεσού, και τώρα, απολαμβάνει τη ζεστή «αγκαλιά» της οικογένειας της Estee Lauder. Ο λόγος για τον γοητευτικό Kilian Hennesy, τον διάσημο γάλλο «τεχνίτη» των πιο αισθησιακών αρωμάτων πολυτελείας, ο οποίος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Estee Lauder, «εντάχθηκε» στον αμερικάνικο κολοσσό της κοσμετολογίας με στόχο την περαιτέρω «εξάπλωση» των δημιουργιών του.
kilian hennessy perfume vous voulez que je couche avec moi1-paris-gallery-kilian-an-p113
Γόνος της οικογένειας που δημιούργησε το διάσημο κονιάκ Hennessy και εγγονός του ανθρώπου που «έκτισε» τον διάσημο οίκο LVMH το 1987, αν και δεν ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση, έστησε το δικό του αρωματικό «πλανήτη», με δημιουργίες που κατέκτησαν ήδη 34 συνολικά χώρες σ’ όλο τον κόσμο.
By Kilian Asian Tales Water Calligraphy
Τώρα, η συμφωνία που ανακοινώθηκε από την Estee Lauder πριν λίγες μέρες, αναμένεται να εκτοξεύσει την πορεία του σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, και απ’ ότι φαίνεται το μέλλον διαγράφεται ακόμη πιο ευοίωνο. Βέβαια, ένα από τα σημαντικότερα σημεία που οδήγησε τον οίκο της Estee Lauder να προσυπογράψει τη συνεργασία της με τον Kilian -εκτός από την πολυτέλεια και τη μοναδικότητα των αρωμάτων By Kilian- είναι και το γεγονός ότι τα 37 και πλέον αρώματα που περιλαμβάνει η συλλογή του, είναι refillable, και τα κουτιά τους επαναχρησιμοποιούνται… Βλέπετε, η ευαισθησία που έχει για την προστασία του περιβάλλοντος ο αμερικανικός κολοσσός της κοσμετολογίας είναι γνωστή σ’ όλο τον κόσμο.
Kilian-IGGE-In-the-City-of-Sin-with-Clutch
Επιπλέον στη σειρά του περιλαμβάνεται και η by Killian Home, μια συλλογή από ξύλο και mother of pearl, με διακοσμητικά – refillable – κεριά, που πλημμυρίζουν με τα αρώματά του και τους χώρους του σπιτιού.
Ryan-Korban-by-Kilian-Candle

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Solve: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.